Ronde trapleuningen 38mm

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van veiligheid en stijl voor je trap, ontdek dan onze ronde trapleuningen 38mm. De leuningen zijn populair vanwege hun duurzaamheid, esthetiek en veelzijdigheid. We hebben een divers aanbod samengesteld. Laat je verrassen door onze mogelijkheden en bestel een trapleuningen 38 mm op maat die bij jou past.

Toont alle 10 resultaten

Waarom een houten trapleuning rond 38mm kopen?

Met ronde trapleuningen 38mm bedoelen we een diameter van 38mm. Dit is de meest gebruikelijke maat voor ronde leuningen. De ronde vorm geeft je trap een elegante ‘touch’. Een sfeermaker die het goed doet in alle interieurs, van modern tot aan landelijk.

  • Duurzaam en betrouwbaar: onze ronde trapleuningen van 38mm worden vervaardigd uit hoogwaardige houtsoorten. Sterke houtsoorten die bestand zijn tegen intensief gebruik.
  • Verhoogde veiligheid: beloop je trap veilig door je vast te houden aan een stevige leuning die comfortabel in de hand ligt.
  • Stijlvolle vormgeving: onze leuningen bieden een esthetische meerwaarde voor je woning. Het tijdloze ontwerp past perfect in tal van woonstijlen.
  • Eenvoudige montage: zelfs als je weinig kluservaring hebt, kun je de trapleuningen eenvoudig zelf monteren. Je ontvangt een duidelijke montagehandleiding.

Uitvoerbaar in de mooiste houtsoorten

Bij Snelle Trappenwinkel zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van houten trappen en trapleuningen. De natuurlijke charme van hout voegt sfeer toe in elke woning. In ons assortiment bieden we verschillende houten ronde trapleuningen 38mm aan. Van sfeervol eiken en klassiek mahonie tot aan duurzamere houtsoorten zoals merbau.

Of kies voor een frisse kleur

Als je houdt van een strak en modern tintje dan kun je er ook voor kiezen om een ronde trapleuning 38mm te kopen in het wit of zwart. Bij die trapleuningen hebben wij de leuning alvast in één of twee keer in de grondverf gezet. Na levering hoef jij de leuning alleen nog af te werken met lak of verf, geschikt voor trapleuningen. Wij adviseren om altijd speciale verf te gebruiken, zodat je zeker weet dat deze bestand is tegen intensief gebruik.

Werk je ronde trapleuning 38mm af met accessoires

Je ronde trapleuning 38mm ophangen zonder leuningdragers wordt lastig. Gelukkig hoef je bij ons niet ver te zoeken. Op elke productpagina van onze trapleuningen vind je een selectie aan leuninghouders die je kunt toevoegen aan je bestelling. Dit is optioneel. Heb je al mooie houders gevonden of zijn je huidige houders al naar wens, dan kun je je leuning ook apart bestellen. Verder bepaal je hier of je de houten trapleuning 38mm wil laten behandelen door ons, zoals een blanke lak of oliebehandeling.

Op maat gemaakt met zorg

Alle trapleuningen uit ons assortiment zijn maatwerk. Dat heeft een simpele reden: ieder huis is anders en dus zijn kant-en-klare oplossingen minder geschikt. Op productniveau stel jij je leuning samen en geef je de gewenste maatvoering door. Wij hebben tot 4 meter op voorraad en kunnen deze snel bij je leveren. Bestel je vóór 12:00 uur op woensdag? Dan kunnen we volgende week al leveren.

Direct online bestellen

Kies voor de maatwerk oplossingen van Snelle Trappenwinkel. Bestel je bij ons, dan kun je rekenen op vakmanschap, een snelle levering en vakkundig advies. Vragen of behoefte aan advies van een expert? Aarzel niet, daar zijn we voor! Neem contact op via info@snelletrappenwinkel.nl of bel ons direct op 06-833 66 820.

Snelle Trappenwinkel
Logo