Grenen balustrades

Grenen balustrades vervullen zowel een praktische als een esthetische rol. Ook draagt het hekwerk bij aan de veiligheid in huis. Op deze pagina vertellen we meer over onze grenen balustrades, wat de voordelen zijn en waarom je zou moeten overwegen om er een in je woning te plaatsen.

Toont alle 8 resultaten

Maak kennis met ons assortiment grenen balustrades

We hebben ons assortiment grenen balustrades met zorg en aandacht samengesteld. Je hebt keuze uit diverse soorten en stijlen. Zo hebben we balustrades met rechthoekige spijlen die erg goed passen in een strakke interieurs, zoals modern, minimalistisch, Scandinavisch of industrieel. Maar ook vind je grenen balustrades met ronde spijlen voor een speelse look en feel. Ronde vormen doen het goed in vrijwel alle interieurstijlen.

Onbehandeld of met een kleur?

Bovendien maken we ook onderscheid tussen verschillende kleuren. Indien gewenst kunnen we de grenen balustrade in de grondverf zetten. Dit doen we in de kleuren wit of zwart. Wij leveren het hekwerk in de gewenste kleur, zodat jij na ontvangst de balustrade alleen nog hoeft af te werken met een laagje verf of lak. Wil je liever de natuurlijke uitstraling van het hout benadrukken? Kies dan voor een onbehandelde variant.

We adviseren je echter wel om je onbehandelde grenen balustrade af te werken met een transparante lak om de levensduur te verlengen en om beschadigingen te voorkomen.

Waarom grenen balustrades kopen?

Een grenen balustrade kopen is een goede keuze om een aantal redenen. We benoemen de belangrijkste hieronder:

  • Esthetisch aantrekkelijk: een balustrade van grenenhout voegt sfeer en een vleugje klassieke elegantie toe aan je interieur. De natuurlijke charme van het hout past zowel bij moderne als klassieke woonstijlen. Modern, industrieel of landelijk: het hout is veelzijdig en past zich aan naar jouw wensen.
  • Extra veilig: als primaire functie heeft de balustrade de veiligheid in huis waarborgen. Onze grenen balustrades zijn stevig en betrouwbaar, wat essentieel is om ongelukken te voorkomen. Je kunt met een gerust hart de overloop, vide of trap belopen, wetende dat de balustrade ondersteuning biedt.
  • Duurzaam: grenen staat bekend om zijn duurzaamheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor balustrades. Het hout is bestand tegen slijtage en kan met gemak jarenlang meegaan, zonder dat je er te veel onderhoud aan hebt. Je geniet dus niet alleen van de esthetische voordelen, maar ook van je investering op de lange termijn.

Eenvoudig te monteren en onderhouden

Onze grenen balustrades kun je zelf makkelijk monteren. We leveren het hekwerk als bouwpakket bij je thuis. Dit betekent dat alle onderdelen op maat geleverd worden en dat jij alleen de balustrade in elkaar moet zetten en bevestigen aan je trap. Zelfs onervaren doe-het-zelvers kunnen deze klus klaren, want je ontvangt van ons een duidelijke montagehandleiding waarin alle stappen staan uitgelegd.

Om ervoor te zorgen dat je grenen balustrade er jarenlang prachtig uitziet, is enig onderhoud nodig. Regelmatig afstoffen en af en toe opnieuw lakken of oliën kan helpen om het hout in topconditie te houden. Hierdoor behoud je niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar verleng je ook de levensduur.

Bestel bij Snelle Trappenwinkel

Als specialist op het gebied van trappen, helpen we je graag bij het vinden van een geschikte grenen balustrade voor je woning. Bekijk onze producten en kies een variant die bij jouw wensen past. Heb je vragen over onze artikelen of wil je graag advies van een expert? Neem gerust contact met ons op!

Snelle Trappenwinkel
Logo