Gebogen trapleuningen

Op zoek naar een gebogen trapleuning? Wij produceren jouw trapleuning op maat in elke gewenste situatie. Of het nu met een enkele bocht is, of de leuning uitgevoerd moet worden met een dubbele bocht; wij kunnen het allemaal voor je regelen. Maak kennis met ons assortiment gebogen trapleuningen van hout en bestel direct via onze webshop.

Ons assortiment gebogen trapleuningen van hout

Hieronder vind je ons assortiment aan gebogen trapleuningen van hout. We bieden keuze uit de houtsoorten beuken, eiken, mahonie of essen. Bij alle leuningen zijn leuninghouders beschikbaar, deze staan onder de desbetreffende leuningen aangegeven. In ons assortiment maken we onderscheid tussen leuningen met een dubbele en enkele bocht.

Waarom kiezen voor een trapleuning met bocht?

Trapleuningen kunnen recht of gebogen zijn. Dit is afhankelijk van je trap en je wensen. Doorgaans zien we dat rechte trappen ook een rechte leuning hebben. Andere trappen hebben een gebogen trapleuning. Als je goed naar de trapboom van je trap kijkt, kun je zien of deze recht of met een bocht naar boven loopt. De trapboom is de zijkant van de trap, hier zitten de treden aan vast. Voordelen van een trapleuning met bocht zijn:

  • Extra loopgemak: omdat de trapleuning met bocht meeloopt met de trap, kun je je goed vasthouden
  • Veilig: je vasthouden bij het op- en aflopen van de trap is veilig
  • Perfecte aanvulling op je interieur: een trapleuning maakt je hal en trap helemaal af. Het hout zorgt voor een mooi contrast.

Op maat vervaardigd

Wensen en smaken verschillen. Dat geldt echter ook voor het type trap die je in huis hebt. Om ervoor te zorgen dat je gebogen trapleuning perfect aansluit bij de trap, laat je via Snelle Trappenwinkel jouw gebogen trapleuning van hout op maat vervaardigen. Geef de gewenste lengte door in centimeters en bepaal of een behandeling nodig is. Om zo lang mogelijk te genieten van de leuning is het slim om deze af te werken met bijvoorbeeld lak of olie. Maak je bestelling compleet door bijpassende leuninghouders te kiezen.

Heb je vragen over de montage of twijfel je over je keuze voor een gebogen trapleuning? Neem gerust contact met ons op. Ons team van specialisten adviseert je graag!

Eenvoudig zelf te monteren

Het bevestigen en monteren van gebogen trapleuningen is een klus die voor elke doe-het-zelver goed te doen. Bovendien laten we je niet zomaar aan je lot over. Je ontvangt van ons altijd een praktische montagehandleiding die je stap voor stap uitlegt hoe je de leuning monteert. We leveren jouw gebogen trapleuning van hout als totaalpakket. Dit betekent dus inclusief de leuninghouders. Hulpmiddelen die je verder nodig hebt, zijn:

  • Potlood
  • Meetlat
  • Boor
  • Schroevendraaier
  • Hamer

Direct bestellen bij Snelle Trappenwinkel

Of je nu op zoek bent naar een trapleuning met enkele bocht of dubbele bocht, wij kunnen het voor je realiseren. Door de combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit, brengen onze gebogen trapleuningen sfeer in jouw huis. Maak vandaag nog de stap naar een prachtig en veilige trap door te kiezen voor de oplossingen van Snelle Trappenwinkel. Bestel direct via onze webshop!

Snelle Trappenwinkel
Logo