Beuken Balustrades

Maak kennis met de schoonheid en elegantie van beuken balustrades. Niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel en veilig in gebruik. Ontdek waarom onze beuken balustrades nog meer een uitstekende keuze zijn voor jouw trappenhuis.

Enig resultaat

Ons aanbod beuken balustrades

Bij Snelle Trappenwinkel begrijpen we dat geen enkel trappenhuis hetzelfde is, dat geldt ook voor smaken en wensen. Daarom bieden we in ons assortiment hoogwaardige beuken balustrades die aan al jouw eisen voldoen, zowel op het gebied van stijl als veiligheid. Onze hekwerken zijn de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Maak kennis met onze beukenhouten balustrades en bestel jouw favoriet online.

Wat zijn de voordelen van beukenhouten balustrades?

Beukenhout is een sterke houtsoort die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, stevigheid en natuurlijke elegantie. Er zijn nog meer eigenschappen die kenmerkend zijn voor beukenhouten balustrades, we zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Lange levensduur: beuken gaat gemiddeld tientallen jaren mee en behoudt hierbij zijn kwaliteit. Dit betekent dat je beuken balustrade niet alleen mooi is, maar ook lang meegaan, wat een uitstekende investering is voor de toekomst.
  • Kleurvaste houtsoort: in veel gevallen is het hout kleurvast. De kleur van beuken is lichtbruin, maar omdat het een natuurproduct is, kan er enige afwijking in de kleur zijn.

  • Biedt extra veiligheid: veiligheid heeft voor ons de hoogte prioriteit. Onze beuken balustrades worden met de grootste zorg gemaakt en voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je een stijlvol en veilig hekwerk in huis haalt.

  • Esthetisch aantrekkelijk: beukenhout heeft een natuurlijke warmte en onmiskenbare schoonheid. De fijne nerf en een lichtbruine kleur passen perfect bij verschillende interieurstijlen. Ze voegen een vleugje elegantie toe aan elke ruimte, waardoor je trappenhuis niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk wordt.

Naar wens samenstellen

Op onze webshop bieden we maatwerkopties aan, zodat we aan alle verschillende wensen en verwachtingen van onze klanten kunnen voldoen. Je hebt de mogelijkheid om de balustrade naar wens samen te stellen. Bepaal de lengte per balustrade en werk af met balusters (spillen) en muurplanken. De balusters en muurplanken zijn beide optioneel en dus niet verplicht aan te schaffen.

Eenvoudige installatie voor doe-het-zelvers

We leveren onze beuken balustrades als bouwpakket, inclusief duidelijke montagehandleiding. Dit betekent dat we alle onderdelen op maat vervaardigen en dit als totaalpakket bij je leveren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is alle onderdelen bevestigen en monteren aan de hand van het stappenplan uit onze handleiding. Zelfs als je weinig kluservaring hebt, kun je dit project zelfstandig oppakken.

We streven er bij Snelle Trappenwinkel naar een zo’n makkelijk mogelijke montage voor iedereen.

Bestel direct bij Snelle Trappenwinkel

Bekijk ons assortiment en bestel de balustrade die bij je past. De huidige levertijd is op dit moment ongeveer drie werkweken. Heb je vragen over de beuken balustrade, de montage of wil je graag advies van een specialist? Neem contact op met onze klantenservice. Ons team van experts voorziet je graag van deskundig en persoonlijk advies op maat.

Snelle Trappenwinkel
Logo