Leuninghouders

Voor iedere trapleuning heb je ze nodig: leuninghouders. Door middel van deze leuninghouders kun je de trapleuning aan de wand monteren. Naast dat de houders functioneel zijn, kunnen ze ook als echte blikvanger dienen. Bij ons heb je keuze uit verschillende soorten, materialen en designs. Ontdek ons assortiment en bestel leuninghouders die passen bij jouw interieur.

Maak je trap compleet met leuningdragers

De invloed van het uiterlijk van een trap op een interieur wordt vaak onderschat. Onterecht, want minstens zo belangrijk zijn de leuninghouders. Het onderscheid zit ‘m juist in de details en afwerking. Kies daarom voor een stijlvolle leuningdrager die past bij je interieur en smaak. Pas dan is je trap helemaal af!

Onze diverse soorten trapleuninghouders

Elke trapleuninghouder is anders. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua materiaal en vorm. Creëer een industriële look of een strakke, moderne uitstraling door te kiezen voor zwarte leuninghouders. Onze RVS look en aluminium leuninghouders geven weer een wat stoerdere uitstraling. Het voordeel van onze houders is dat ze vanwege de neutrale kleuren het goed doen in vrijwel interieur.

Waar op letten bij het kopen van leuningdragers?

Zonder trapleuninghouders geen trapleuning. Je hebt ze nodig om de leuning aan de muur te monteren. Het is echter wel belangrijk dat je een variant kiest die geschikt is voor je trapleuning. Kijk daarom goed naar de stijl van de leuning voordat je ‘m bestelt. Hiermee voorkom je een hoop gedoe. We bieden zowel trapleuningdragers die geschikt zijn voor platte als bolle leuningen.

Gemaakt van stevige materialen

Hoewel je bij ons betaalbare trappen en trapaccessoires bestelt, boet je zeker niet in op kwaliteit en stevigheid. Veel van onze leuninghouders zijn gemaakt van sterke materialen zoals RVS en aluminium. Het oppervlak van de drager is geborsteld waardoor het een matte, elegante uitstraling krijgt. Bovendien maak je de houder zo makkelijk schoon en zijn toekomstige krasjes minder goed zichtbaar.

Blinde montage of met schroeven?

Weinig of geen kluservaring? Geen zorgen, dankzij onze duidelijke montagehandleiding kan iedereen aan de slag. Zelfs als je geen ervaren klusser bent. Een aantal van onze trapleuninghouders hebben een blinde montage, wat betekent dat er geen schroeven zichtbaar zijn. Dit geeft een extra nette en strakke afwerking. Daarnaast hebben we ook dragers die je tegen de muur monteert met schroeven. Dit type leuninghouders zijn over het algemeen wat makkelijker te monteren.

Bestel je alleen trapleuninghouders? Dan leveren we al het bevestigingsmateriaal voor de montage mee. Je kunt na levering dus meteen aan de slag met het bevestigen en afwerken van je trapleuning.

Daarom bestel je bij Snelle Trappenwinkel

  • Jouw trapleuninghouder binnen enkele werkdagen geleverd
  • De hoogste kwaliteit
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Vrijblijvend advies bij vragen
  • De beste prijs

Eenvoudig online bestellen

Wij versturen alle leuninghouders zo snel mogelijk. Indien je voor 12:00 uur bestelt, verzenden wij ze zelfs dezelfde werkdag nog. Over het algemeen moet je rekening houden met 1-3 werkdagen.

Vragen over ons assortiment, de montage of wil je meer weten over onze werkwijze? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren, leveren van en adviseren over trappen en alles wat daar bij komt kijken, kunnen we je vanuit expertise en ervaring adviseren.

Snelle Trappenwinkel
Logo