Leuninghouders

Voor iedere trapleuning heb je ze nodig: leuninghouders. Door middel van deze houders kun je de trapleuning aan de wand monteren. Naast dat de houders functioneel zijn, kunnen ze ook als echte blikvanger dienen. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten, materialen en designs. Ontdek ons assortiment en bestel de leuninghouders die passen bij jouw interieur!

Maak je trap compleet met leuninghouders

De uitstraling van een trap in een interieur wordt vaak onderschat. Onterecht, want juist de leuninghouders spelen een belangrijke rol. Het onderscheid zit in de details en afwerking. Kies daarom voor een stijlvolle trapleuninghouder die bij je interieur en persoonlijke smaak past. Pas dan is jouw trap helemaal af! Elke leuninghouder is anders. Ze verschillen niet alleen in uitstraling, maar ook in materiaal en vorm.

Onze verschillende soorten trapleuninghouders

Creëer een industriële look of een strakke moderne uitstraling met zwarte leuninghouders. Voor een stoere uitstraling look kun je kiezen voor een RVS look of aluminium leuninghouders. Het voordeel van onze trapleuninghouders is dat ze door hun neutrale kleuren goed passen in vrijwel ieder interieur.

Wat voor interieur je ook wenst, onze trapleuninghouders voegen altijd een vleugje stijl en functionaliteit toe. Of je nu op zoek bent naar zwart, wit, RVS of aluminium: bij Snelle Trappenwinkel bieden we verschillende leuningdragers en vindt je eenvoudig de houder waar jij naar op zoek bent of nodig hebt.

Waar op letten bij het kopen van leuningdragers?

Leuninghouders zijn nodig om de leuning aan de muur te monteren. Het is echter wel belangrijk dat je een variant kiest die geschikt is voor jouw trapleuning. Kijk ook goed naar welke leuningdragers passen bij de stijl van je nieuwe trapleuning en interieur.

Onze leuningdragers zijn geschikt voor zowel platte als bolle leuningen. Voorkom gedoe, kies voor een trapleuninghouder van Snelle Trappenwinkel en zorg voor een stevige en stijlvolle gemonteerde leuning!

Gemaakt van stevige materialen

Hoewel je bij ons betaalbare trappen en trapaccessoires bestelt, lever je zeker niet in op kwaliteit en stevigheid. Veel van onze leuningdragers zijn gemaakt van sterke materialen zoals RVS en aluminium. Het oppervlak van de drager is geborsteld, waardoor het een matte, elegante uitstraling krijgt. Bovendien maak je de leuninghouder makkelijk schoon en zijn toekomstige krasjes minder goed zichtbaar.

Blinde montage of met schroeven?

Weinig of geen kluservaring? Geen zorgen, dankzij onze duidelijke montagehandleiding kan iedereen aan de slag. Zelfs als je geen ervaren klusser bent. Een aantal van onze trapleuninghouders hebben een blinde montage, wat betekent dat er geen schroeven zichtbaar zijn. Dit geeft een extra nette en strakke afwerking.

Daarnaast hebben we ook dragers die je tegen de muur monteert met schroeven. Dit type leuninghouders zijn over het algemeen wat makkelijker te monteren. Bestel je alleen trapleuninghouders? Dan leveren we al het bevestigingsmateriaal voor de montage mee. Je kunt na levering dus meteen aan de slag met het bevestigen en afwerken van je trapleuning.

Om deze reden bestel je bij Snelle Trappenwinkel

  • Jouw trapleuninghouder binnen enkele werkdagen geleverd
  • De hoogste kwaliteit
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Eenvoudig en snel bestellen
  • Vrijblijvend advies bij vragen
  • De beste prijs

Eenvoudig online bestellen

Wij versturen alle leuninghouders zo snel mogelijk. Als je vóór 12:00 uur bestelt, verzenden wij de artikelen dezelfde dag nog. Over het algemeen kun je rekenen op een levering binnen 1 tot 3 werkdagen.

Heb je vragen over ons assortiment, de montage of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren, leveren van en adviseren over trappen en alles wat daarbij komt kijken, kunnen wij je vanuit expertise en ervaring adviseren. Wij helpen je graag!

Snelle Trappenwinkel
Logo