Moderne trapleuningen

Onze moderne trapleuningen van hout zijn van echte meerwaarde voor je interieur. Strak vormgegeven of juist een speelsere stijl met unieke vormen, ons assortiment heeft het allemaal. Bekijk onze selectie hieronder en vind een leuning die aan al je wensen voldoet!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Ons assortiment strakke, trendy en moderne trapleuningen

Het begrip ‘modern’ is voor iedereen anders. Daarom hebben we ons assortiment moderne houten trapleuningen met veel zorg en aandacht samengesteld. Een mix van moderne en strakke trapleuningen in diverse soorten vormen, maten, kleuren en houtsoorten. Want op onze webshop koop je uitsluitend moderne trapleuningen gemaakt van de beste houtsoorten.

Moderne houten trapleuning kopen

Onze moderne houten trapleuningen zijn te herkennen aan hun strakke vormen en rechte lijnen. In een modern interieur is er weinig ruimte voor veel details en poespas. Neutrale kleuren zoals wit, zwart, grijs en donkerblauw vormen de basis van deze woonstijl. Om je trappenhuis perfect aan te laten sluiten op het geheel, kun je ervoor kiezen een moderne trapleuning te kopen in een zwarte of witte kleur. Wij zetten de leuning dan al voor je in de grondverf, zodat jij ‘m alleen nog maar hoeft af te werken met een speciale lak.

Fris en verrassend natuurlijk hout

Maar je kunt er ook voor kiezen om de warme, natuurlijke uitstraling van het hout te behouden door te kiezen voor een onbehandelde leuning. Werk de trapleuning in dat geval af met een laagje olie. Hiermee behoud je de natuurlijke look en feel, terwijl deze transparante afwerking het hout beschermd tegen slijtage en de kwaliteit en levensduur verlengd. Hout heeft op een modern interieur juist een verfrissend effect.

Werk af met bijbehorende accessoires

Het wordt lastig je trapleuning met moderne uitstraling te monteren, zonder leuninghouders. Op onze webshop bieden we ook een fraaie collectie moderne leuninghouders aan welke verkrijgbaar zijn in zowel hout als RVS en aluminium. De combinatie van een zwarte RVS leuninghouder met een moderne houten trapleuning geeft een zeer stijlvol en elegante look en feel. Je hoeft dus zeker niet alleen staal of ijzer te verwerken in je interieur om toch de moderne ‘touch’ aan je interieur te geven.

Gemaakt van hoogwaardige en stevige materialen

In de basis vervult een trapleuning natuurlijk een praktische functie: het ondersteunen van mensen die de trap belopen. De leuning moet makkelijk en comfortabel vast te pakken zijn en voldoende grip bieden. Al deze elementen dragen bij aan de veiligheid. Om deze reden werken we met hoogwaardige houtsoorten die bekend zijn om hun stevigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Je kunt erop vertrouwen dat je veilig je trap kunt op- en aflopen.

Bevestig jouw trapleuning modern eenvoudig aan de muur

Een trapleuning modern bevestig je eenvoudig op elke gewenste plek aan de muur. Met een klein staalboortje boor je de gaten in de muur om de leuningdragers te bevestigen. Van ons ontvang je ook een duidelijke handleiding die je stapsgewijs uitlegt hoe je je trapleuning modern moet ophangen. Zelfs als je weinig of geen kluservaring hebt, is de montage goed te doen. Zorgvuldigheid en vooral veel geduld brengen je al een heel eind.

Direct online bestellen

Zorg voor harmonie in je interieur en kies voor een moderne trapleuning van Snelle Trappenwinkel. Binnen enkele klikken is je bestelling geplaatst.

Vragen over onze producten, behoefte aan advies of meer weten over onze levertijden? Raadpleeg onze veelgestelde vragen! Staat je vraag er niet tussen? Aarzel niet en neem contact op met ons. We voorzien je graag van passend en persoonlijk advies.

Snelle Trappenwinkel
Logo