Balustrades overloop

Je wilt vanzelfsprekend dat jouw woning een veilige omgeving is. Vooral als je kinderen of huisdieren hebt of wanneer er oudere familieleden langkomen. Zo is het trappengat een risicovol gedeelte in een woning waar valgevaar dreigt. Maar geen zorgen, er is een oplossing voor dit probleem: balustrades voor de overloop. Ontdek het uitgebreide aanbod aan balustrades voor de overloop van Snelle Trappenwinkel en maak jouw woning vandaag nog veilig!

Toont alle 9 resultaten

Waaraan herken je balustrades voor de overloop?

Balustrades voor de overloop zijn herkenbaar aan hun specifieke ontwerp. Vaak is het een stevige omheining met ronde of rechthoekige spijlen. Balustrades zijn stevig gebouwd en vormen een stevige afscheiding langs de rand van je bovenverdieping.  Dit zorgt voor een gevoel van veiligheid.

Daarnaast zijn balustrades in meerdere vormen, ontwerpen en maten te koop. Zo heb je de eenvoudigere opties met een strak ontwerp of de wat gedetailleerdere opties met wat speelsere details. Welke stijl je ook wilt realiseren in jouw woning, er is altijd wel een balustrade die past bij jouw smaak!

Waarom balustrades voor de overloop kopen?

Er zijn verschillende redenen om te investeren in balustrades voor de overloop. Ten eerste is veiligheid een prioriteit, vooral in huizen met kinderen, ouderen of huisdieren. Door het installeren van balustrades verklein je het risico op valpartijen rondom de trap, wat kan resulteren in ernstige verwondingen.

Echter zorgen balustrades niet enkel voor meer veiligheid rondom het trappengat, maar ook voor meer stijl in jouw woning. Het warme karakter van houten balustrades draagt bij aan de esthetiek van je interieur. Met andere woorden: met een balustrade voor de overloop ziet je woning er nóg aantrekkelijker uit.

Profiteer van onze maatwerkopties

Maatwerk is onze specialiteit. Alle balustrades voor de overloop worden bij Snelle Trappenwinkel daarom speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo hoef je nooit te twijfelen of ze wel zullen passen. Je hebt de vrijheid om de afmetingen en behandeling van de balustrades te kiezen, zodat deze perfect aansluiten bij jouw woning en persoonlijke voorkeuren. Bovendien gebruiken we alleen hoogwaardige houtsoorten voor onze producten, wat zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur.

Bij ons worden ze gemaakt van enkel hoogwaardig hout zoals grenen, beuken, mahonie of eiken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bruin, zwart en wit, zodat je ze kunt aanpassen aan de stijl van jouw interieur.

Vandaag besteld is snel geleverd

Hoewel wij maatwerkopties aanbieden, streven we er te allen tijde naar om onze producten zo snel mogelijk te leveren. Als je vandaag bestelt, kun je na circa 2 werkweken al genieten van deze veilige toevoeging aan je woning. En maak je geen zorgen als je niet thuis bent op de leverdatum; laat gewoon een briefje achter en wij leveren het op de aangegeven locatie, zoals bij de buren.

Heb je nog vragen over onze balustrades voor de overloop of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw woning!

Snelle Trappenwinkel
Logo