Witte balustrade

Een balustrade is een overloophekwerk dat voornamelijk een praktische functie heeft, maar is ook sierlijk en onderhoudsarm. Daarom is het belangrijk dat het hekwerk goed past bij je woning. We kunnen onze balustrades alvast een keer in de grondverf zetten. Zo kun je dus ook kiezen voor witte balustrades.

Toont alle 3 resultaten

Ons assortiment witte balustrades

Ons assortiment witte balustrades bestaat uit diverse hekwerken, allemaal gemaakt van hoogwaardig hout. De houtsoorten die wij leveren zijn: grenen, eiken, vuren en beuken. Indien je kiest voor een balustrade in wit, betekent dit dat wij het hout al een keer in witte grondverf hebben gezet. Voor een optimaal resultaat, werk je het hout nog een keer af met een likje verf of lak. Dat versterkt niet alleen de witte kleur, het dient tevens als bescherming voor het hout.

Waarom kiezen voor een houten balustrade in het wit?

Het voordeel van witte balustrades gemaakt van hout, is dat dit materiaal met gemak jarenlang meegaat, zonder dat het hout hieronder lijdt. Al onze houtsoorten zijn hardhoutsoorten, en dat is niet zonder reden. Hardhout is minder gevoelig voor beschadigingen en slijtage, mits hier natuurlijk voorzichtig mee om wordt gegaan. Andere voordelen van een balustrade in het wit zijn:

  • Biedt veiligheid
  • Is tijdloos
  • Heeft een licht, ruimtelijk en luchtig effect

Montage is eenvoudig zelf te doen

Weinig of geen ervaring met het in elkaar zetten en monteren van een balustrade? Geen probleem. Zelfs onervaren doe-het-zelvers kunnen deze klus klaren. We leveren je bouwpakket namelijk altijd inclusief montagehandleiding. Stapsgewijs doorloop je alle stappen en werk je naar het eindresultaat toe. De meeste gereedschappen en tools heb je zelf al in huis; denk aan een potlood, meetlint, zaag, hamer en een waterpas.

Alle overige benodigdheden leveren we mee, zodat je na ontvangst meteen aan de slag kunt!

Verkrijgbaar in diverse maatvoeringen

Bij ieder product heb je de mogelijkheid om de witte balustrade naar wens samen te stellen. Concreet houdt dit in dat je de maatvoering per product kunt aanpassen, evenals de keuze voor balusters of muurplanken. De lengte van een enkele balustrade kunnen we vervaardigen in 100, 150, 250 of 350 centimeter. De balusters of muurplanken zijn niet verplicht. Voeg deze naar wens toe. De prijs updatet automatisch na elke aanpassing die je doet.

Je komt dus nooit voor verrassingen te staan. Heb je voldoende meters witte balustrade toegevoegd aan je winkelmandje? Plaats dan binnen een paar tellen je bestelling.

Witte balustrades voor meer veiligheid

Heb je kinderen of huisdieren? Dan is een balustrade eigenlijk onmisbaar. Dit hekwerk zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren zoals een hond niet naar beneden kunnen vallen. Zo’n stevige barrière is ook praktisch voor oudere mensen. Het hekwerk biedt houvast en voorkomt ongelukken. Met witte balustrades kun je met een gerust hart genieten van je trap en overloop, wetende dat er een goede beschermer aanwezig is.

Direct bestellen via Snelle Trappenwinkel

Ontdek ons assortiment en bestel direct via onze webshop. We kunnen je bestelling doorgaans binnen drie werkweken leveren.

Vragen of meer weten? Of heb je behoefte aan advies? Stel ons je vragen door contact op te nemen. Onze experts denken met je mee!

Snelle Trappenwinkel
Logo