Zwarte balustrade

In veel interieurstijlen komt tegenwoordig zwart voor. Ook de combinatie tussen natuurlijke accenten en niet-natuurlijke elementen is populair. Bijvoorbeeld het gebruik van hout met zwarte kleuren. Is deze combinatie precies wat je zoekt voor je interieur? Dan hebben we balustrades die perfect aansluiten: zwarte balustrades.

Toont alle 3 resultaten

Zwarte balustrades kopen, waar moet ik op letten?

Van plan een zwarte balustrade te kopen, maar weet je nog niet goed waar je moet op letten bij de aanschaf? Er zijn een aantal aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Eén ding weet je al zeker: de kleur van het hekwerk wordt zwart.

Daarnaast moet je je afvragen of je de balustrade zelf gaat monteren of dat je het liever overlaat aan een timmerman. Bepaal hierbij ook de gewenste plek in huis; wordt het de begane grond, de eerste of tweede etage of op de vloer? Waar je ook besluit de zwarte balustrade te bevestigen, de balustrades van Snelle Trappenwinkel monteer je eenvoudig zelf, ook als je geen of weinig kluservaring hebt.

Balustrade trap in het zwart gemaakt van hout

In ons assortiment bieden we uitsluitend zwarte houten balustrades aan. We maken gebruik van de mooiste en sterkste hardhoutsoorten, zoals eiken, vuren, grenen of rubberwood. Het hout zetten we al voor je in een laagje zwarte grondverf. Na aankoop hoef je het hout dus alleen nog af te werken met een zwarte lak of verflaag.

Rechte of ronde spijlen?

Bij een klassieke zwarte trap balustrade kies je het beste voor ronde gedraaide spijlen voor een sierlijk effect. Is jouw interieur modern, minimalistisch, Scandinavisch of industrieel? Kies dan voor rechthoekige spijlen. Rechte vormen passen goed in deze woonstijlen. Maar ronde spijlen kunnen ook juist voor een speels effect zorgen. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Maak het veilig in huis

Onze balustrade trap in het zwart voldoen aan alle veiligheidseisen. Standaard ligt de hoogte tussen 90 en 100 centimeter. Bij Snelle Trappenwinkel zijn de balustrades vanaf 100 centimeter verkrijgbaar tot maximaal 350 centimeter. Deze minimale hoogte zorgt ervoor dat kinderen en huisdieren niet tussen, over of onder het hekwerk door kunnen kruipen. Dit verhoogt de veiligheid in huis.

Ook biedt het hekwerk houvast. Met zwarte balustrades kun je met een gerust hart genieten van je trap en overloop, wetende dat er een goede beschermer aanwezig is.

Eenvoudig zelf te monteren

Weinig kluservaring? Geen probleem! De montage van je hekwerk is goed te doen, zelfs voor de onervaren doe-het-zelvers. We leveren je zwarte balustrade trap als bouwpakket bij je thuis. Dit betekent dat je alle onderdelen op maat en gegrond in een zwarte kleur ontvangt. Je bevestigt en werkt alles zelf af aan de hand van een duidelijke montagehandleiding.

Heb je vragen over de montage of wil je meer weten over onze balustrades? Neem contact met ons op. Onze experts delen graag hun expertise en tips uit eigen ervaring met je.

Direct online bestellen

Zijn zwarte balustrades wat je zoekt? Bestel direct via de webshop van Snelle Trappenwinkel. Elke, individuele balustrade kun je op maat laten maken. Doorgaans kun je je bestelling binnen drie werkweken thuis verwachten.

Advies nodig of vragen over onze producten? Ons team van adviseurs staat voor je klaar!

Snelle Trappenwinkel
Logo