Trapleuningen

Bij het oplopen van de trap is het wel zo veilig dat je je ergens vast kunt houden. Trapleuningen zorgen ervoor dat je voldoende houvast hebt en makkelijk je trap op en af loopt. Wij bieden verschillende profielen, houtsoorten en kleuren trapleuningen. Eventueel op maat voor jou vervaardigd en snel thuis geleverd. Ontdek ons ruime assortiment!

Ons assortiment houten trapleuningen

Binnen ons assortiment heb je keuze uit verschillende soorten trapleuningen. Naast de standaard ronde trapleuningen hebben we ook rechthoekige, vierkante, ronde, gebogen en leuningen met sleutelgatprofiel. Hier houdt ons aanbod echter niet bij op. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke trapleuning of een jaren’30 leuning of juist eentje met een moderne of industriële uitstraling. Er zit ongetwijfeld een variant tussen die past bij je trap.

Ben je op zoek naar een specifieke houtsoort of een ander profiel? Laat het ons weten. We kunnen op aanvraag leveren.

Neem direct contact op

Gemaakt door een echte vakman

Al onze trapleuningen maken wij zelf. Dit doen we met veel passie en plezier. Doordat wij de productie van onze houten trappen en trapleuningen in eigen beheer hebben, kunnen we de kosten laag houden en een constante hoge kwaliteit waarborgen. Hier profiteer je als klant direct van!

Waarom kiezen voor een houten trapleuning?

De trapleuningen die je in ons assortiment vindt zijn gemaakt van sterke houtsoorten. Een houten trapleuning is al jaren razend populair. En dat is ook niet gek, hout heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Dit materiaal is goed te combineren met vrijwel elke trap en interieurstijl. Een goed voorbeeld van een houten trapleuning zijn onze eiken trapleuningen. Eiken is rustig, warm en sterk.

Naast eiken bieden we ook andere houtsoorten aan: merbau, essen en iroko.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Een ander groot voordeel van hout is dat het zich makkelijk laat bewerken. Wil je de leuning bijvoorbeeld een nieuwe uitstaling geven? Behandel je houten trapleuning dan met een transparante lak om het natuurlijke uiterlijk te behouden of een andere kleur met verf. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. De trapleuning direct kopen in een kleurtje? We bieden zowel zwarte trapleuningen als witte trapleuningen aan.

Kies een behandeling naar wens

Wanneer je een houten trapleuning op maat bij ons bestelt kun je ervoor kiezen om deze door ons te laten behandelen. Wel zo handig, want de leuning van je trap is zo direct klaar om opgehangen te worden. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Er zijn meerdere opties waaruit je kunt kiezen; denk aan een blanke lak of oliebehandeling. We raden het aan om je trapleuning op maat altijd een behandeling te geven. Het hout is hierdoor goed beschermd tegen vuil, vocht en vette vingers.

Jouw trapleuning op maat laten maken

Bestel je bij ons een trapleuning van hout? Dan wordt deze altijd op maat gemaakt. Op de productpagina vul je de gewenste afmetingen in. Wij zorgen er vervolgens voor dat de leuning gemaakt wordt zoals jij hem wilt. Maak ook meteen een keuze uit een behandeling en hoeveel en wat voor soort leuninghouders je wenst, dan is je bestelling helemaal compleet.

Nieuw: RVS trapleuningen

Hoewel we gespecialiseerd zijn in houten trapleuningen, breid ons assortiment steeds meer uit. Zo kun je tegenwoordig ook de mooiste RVS trapleuningen bestellen. Dit materiaal is onderhoudsvrij, kent een lange levensduur en past bij allerlei woonstijlen!

Hoe moet ik mijn trapleuning bevestigen?

Het is wel zo makkelijk om bij je trapleuning op maat meteen bijpassende leuninghouders te bestellen. De houders heb je nodig om je trapleuning te bevestigen aan de muur. Uiteraard is het ook mogelijk om leuninghouders apart te bestellen, mocht je al een houten trapleuning hebben gevonden.

Is het niet mogelijk om de leuning aan je muur te bevestigen? Dan zijn smetplanken de oplossing. Ze bieden meer grip en biedt extra veiligheid, omdat deze bevestiging mogelijk maakt!

Je trapleuning monteren is geen lastige klus. Zeker niet als je de stappen uit onze montagehandleiding volgt die we je meesturen. Hierin leggen we stapsgewijs uit hoe je zorgt voor een stevige bevestiging.

Trapleuning kopen bij Snelle Trappenwinkel

Snelle Trappenwinkel is specialist op het gebied van houten trappen en alles wat daar bij komt kijken, zo ook trapleuningen op maat. We hebben een breed assortiment met betaalbare producten die je eenvoudig online besteld en die we ook nog eens snel kunnen leveren. Bij ons ben je verzekerd van vakmanschap, kwaliteit en een uitstekende service.

Online een trapleuning kopen was nog nooit zo makkelijk!

Snelle Trappenwinkel
Logo