Vierkante trapleuningen

Op zoek naar een vierkante trapleuning? Wij maken jouw trapleuning professioneel voor jou op maat. Met onze jarenlange ervaring in de trappenwereld zorgen we bij Snelle Trappenwinkel voor echt vakmanschap. Bestel eenvoudig jouw nieuwe trapleuning via onze webshop, geef hierbij de gewenste lengte van de leuning aan, de gewenste behandeling en het aantal leuninghouders. Vervolgens wordt deze binnen de kortste keren bij je thuisbezorgd!

Toont alle 8 resultaten

Verschillende soorten vierkante trapleuningen

Er zijn verschillende soorten vierkante trapleuningen. Een leuning maakt jouw trap helemaal af, maar heeft naast een stijlvol design, natuurlijk ook een belangrijke functionaliteit. Wanneer je gebruikmaakt van de trap, heb je een steun nodig om vast te houden, wat ervoor zorgt dat traplopen een stuk veiliger is.

Bij Snelle Trappenwinkel bieden we keuze in verschillende houtsoorten. Onze houtsoorten staan bekend om hun sterke en vormvaste eigenschappen en voegen tevens een warme en natuurlijke uitstraling toe aan het interieur. Het biedt zowel vanuit stijlvol als praktisch oogpunt een prachtige en veilige manier bij het inrichten van de trap.

Waarom kiezen voor vierkante trapleuningen?

Een trapleuning zorgt voor veiligheid bij het betreden van de trap. Daarbij beschikt een vierkante trapleuning over extra stabiliteit. Het kan namelijk een steviger gevoel geven en wordt ook vaak als comfortabeler ervaren om vast te pakken. Dit geldt voornamelijk voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben tijdens het traplopen.

Ook zorgt het voor een onderscheidend element in het interieur. Het biedt een strakke eigentijdse uitstraling en past zeer goed bij een modern interieur. Met onze leuningen geef je je trap een prachtige uitstraling. Goed om te weten is dat onze trapleuningen standaard beschikken over een breedte van 40×40 mm. Dit is ideaal omdat deze breedte geschikt is om een goede grip te hebben en prachtig staat bij elke woonstijl.

Professioneel op maat gemaakt

Ben je bezig met het kiezen van een nieuwe trap of wil je enkel de leuning vervangen? Dan is het wel zo makkelijk als je deze op maat thuis geleverd krijgt. Een leuning kan op maat gemaakt worden en kan zo perfect passen bij de afmeting en stijl van je (nieuwe) trap en het interieur erom heen.

Voer eenvoudig de gewenste afmetingen in op onze website en wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op professionele wijze op maat wordt gemaakt. Zo kan je na levering direct aan de slag met de montage!

Bestel eenvoudig online bij Snelle Trappenwinkel

Een stijlvol design met een praktisch aspect. Kwalitatieve trapleuningen bestel je eenvoudig op maat via onze website. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zorgen dat je leuning zo snel mogelijk wordt geleverd.

Vragen, opmerkingen of deskundig advies nodig? Neem gerust contact met ons op, ons team van Snelle Trappenwinkel staat graag voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies!

Snelle Trappenwinkel
Logo