Sleutelgatprofiel trapleuningen

Een sleutelgatprofiel trapleuning is stijlvol en stevig. Ben jij op zoek naar een nieuwe trapleuning? Wij maken jouw trapleuning speciaal voor jou op maat. Met onze jarenlange ervaring zijn wij dé trappenwinkel van Nederland en kan je bij ons terecht voor echt vakmanschap. Met onze verschillende soorten sleutelgatprofiel trapleuningen, professioneel maatwerk en eenvoudige montage ben jij hier zeker aan het juiste adres.

Toont alle 6 resultaten

Verschillende soorten sleutelgatprofiel trapleuningen

De naam zegt het eigenlijk al, maar een sleutelgatprofiel heeft de vorm van een ouderwets sleutelgat. Dit voegt extra sfeer toe aan de inrichting van je hal, maar heeft natuurlijk ook praktische elementen.

Het zorgt er voor dat je veilig de trap op en af kan. De sleutelgatprofiel trapleuning heeft door de vorm een stevige greep, waardoor het goede houvast biedt bij het belopen. Echter, het oog wil natuurlijk ook wat. Om deze reden bieden we bij Snelle Trappenwinkel verschillende soorten sleutelgatprofiel leuningen. We bieden keuze uit verschillende houtsoorten, maar ook uit verschillende kleuren. Zo bieden we voor elk project een leuning die past bij jouw wensen en behoeften.

Maak een keuze uit diverse behandelingen

Er kan gekozen worden uit verschillende behandelingen, zoals blank laten lakken of een oliebehandeling. De lak vormt een beschermlaag, wat voorkomt dat er vuil of vocht in het hout trekt. Het is mogelijk om de leuning ook onbehandeld geleverd te krijgen. Je dient deze dan zelf nog te behandelen, maar je kan deze dan ook voorzien van een door jou gekozen kleur.

Waarom kiezen voor een sleutelgat leuning?

Het kiezen voor een sleutelgatprofiel leuning heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het een stabiele bevestiging aan de muur, wat zorgt voor stabiliteit en veiligheid bij het betreden van de trap. De leuning blijft namelijk goed op zijn plaats en wiebelt niet. Daarnaast geeft dit model een gestroomlijnde uitstraling aan je trap.

Deze stijl geeft een extra dimensie aan jouw trap, wat zorgt voor een sfeervolle uitstraling aan je hal. Deze leuning past in elke woonstijl en komt daarom goed tot recht, onafhankelijk van het interieur.

Eenvoudig zelf monteren

De bevestiging en de montage van een sleutelgat leuning is een klus die elke doe-het-zelver goed te doen moet zijn. Bovendien laten we je uiteraard niet zomaar aan je lot over. Bij je bestelling ontvang je van ons een duidelijke montagehandleiding die je meeneemt in het montageproces. We leveren de sleutelgatprofiel trapleuningen compleet. Dit betekent dat er naast de leuning, ook leuninghouders bij zitten.

Bestel eenvoudig bij Snelle Trappenwinkel

Een stijlvol ontwerp uit praktisch oogpunt gemaakt. Je bestel eenvoudig jouw nieuwe sleutelgatprofiel leuning op maat via Snelle Trappenwinkel. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en zorgen dat de leuning zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd.

Vóór woensdag 12:00 uur besteld, volgende week geleverd! Maak vandaag nog de stap naar een sfeervolle en veilige trap en bestel eenvoudig!

Snelle Trappenwinkel
Logo