Ronde trapleuningen

Is een ronde trapleuning wat je zoekt? Bij Snelle Trappenwinkel kun je ronde trapleuningen kopen gemaakt van de mooiste houtsoorten. Geleverd met netjes afgeronde koppen, voor een strak eindresultaat! Ontdek ons online assortiment en bestel direct!

Onze diverse soorten ronde trapleuningen

Met een ronde trapleuning maak je je trap helemaal af. Naast het stijlvolle design, is een leuning ook praktisch. Bij het belopen van de trap heb je een steun om vast te pakken, wat traplopen een stuk veiliger maakt. Een trapleuning met rond profiel is voor oudere mensen perfect, omdat je makkelijk met je hele hand de leuning kunt vastpakken.

Ons assortiment is veelzijdig en scherp geprijsd. Voor elke prijsklasse is er een geschikte leuning te vinden.

Verschillende houtsoorten

Onze ronde trapleuningen zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten. De meest populaire soort is beuken, daarna volgen eiken en mahonie. Allemaal zeer gangbare houtsoorten die bekend staan om hun sterke en vormvaste eigenschappen. Daarnaast hebben we ook prachtige grenen leuningen in ons aanbod. Grenen heeft een fijne nerf en is makkelijk te bewerken.

Wel of niet gegrond?

Liever een trapleuning hout rond in een kleur bestellen? We bieden ook zwarte en witte ronde leuningen aan. Deze hebben we al voor je in de grondverf gezet. Het enige wat je dus nog hoeft te doen is je trap afwerken met een laagje verf of lak.

Trapleuning rond kopen op maat

Als je van plan bent een ronde trapleuning te kopen, dan is het goed om te weten dat de meeste leuningen een diameter van 38mm hebben. Dit is de gebruikelijke maat. Maar we hebben ook trapleuningen van 45mm in ons assortiment.

Een leuning gevonden die aan je wensen voldoet? Voer de gewenste afmetingen in op de website en wij zorgen ervoor dat je trapleuning rond perfect op maat gemaakt wordt.

Hoe verf je een ronde trapleuning?

Het verven van een ronde trapleuning is net iets lastiger dan rechte varianten. Gebruik een lakviltroller en een kwast voor een zo strak mogelijk resultaat. Zorg ervoor dat de leuning goed vast staat op een ondergrond, zodat je voldoende grip hebt tijdens het schilderen. Je kunt je leuning verven in vrijwel elke gewenste kleur.

Andere behandelmethodes

Als je een ronde trapleuning bij ons besteld dan heb je keuze uit verschillende behandelingen. Hieronder het overzicht van de beschikbare behandelingen:

Onbehandeld: indien je kiest voor onbehandeld, voorzien wij de leuning niet van een behandeling. Je kiest er dan voor om dit zelf te doen. Het is dan mogelijk om de leuning in dezelfde behandeling te zetten als jouw trap.

Eén keer blank gelakt: we brengen één laag blanke lak aan. Deze laag beschermt het hout tegen vuil, vocht en andere beschadigingen.

Twee keer blank gelakt: Hierbij zorgen we dat de leuning compleet afgelakt bij jou aan komt en je deze zo kunt monteren. De kleur van de trapleuning wordt door de blanke behandeling iets donkerder, maar je blijft het hout zelf zien.

Blank geolied: Deze behandeling geeft een wat mattere kleur aan de leuning. Ook na deze behandeling is je leuning meteen klaar voor montage.

Online bestellen bij Snelle Trappenwinkel

Functionele, stijlvolle en sterke ronde trapleuningen bestellen doe je eenvoudig via de webshop van Snelle Trappenwinkel. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je leuning zo snel mogelijk geleverd wordt. Vragen of advies nodig? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op!

Snelle Trappenwinkel
Logo