Trapleuning rond 45 MM

Bij Snelle Trappenwinkel begrijpen we hoe belangrijk het is om je trap zowel veilig als esthetisch aantrekkelijk te maken. Daarom bieden wij hoogwaardige ronde trapleuningen 45mm aan. Deze leuningen combineren functionaliteit, duurzaamheid en elegantie om jouw trap een upgrade te geven.

Vóór woensdag 12:00 besteld, volgende week geleverd
Tot 4 meter op voorraad, indien langer extra levertijd
Geheel op maat gemaakt voor jouw project
Klik hier om je offerte aan te vragen

Toont alle 6 resultaten

Ons unieke aanbod ronde trapleuningen van 45mm

Als een van de weinige aanbieders hebben wij ronde trapleuningen van 45mm in ons assortiment. Deze leuningen zijn een slagje groter dan de standaard 38mm leuningen en zijn dus uniek in zijn soort. Als specialist op het gebied van houten trappen en trapleuningen, vind je in ons aanbod alleen de mooiste houten varianten. Eiken, beuken, grenen of mahonie; we hebben het allemaal!

Wat zijn de voordelen van een ronde trapleuning ø 45mm?

Wil je graag een zachte look en feel geven aan je interieur? Dan zijn ronde trapleuningen ø 45mm de ideale keuze. Waarom je nog meer kiest voor deze vorm:

  • Duurzame kwaliteit: al onze leuningen zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit houtsoorten. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur, maar ook weerstand tegen andere invloeden zoals slijtage.
  • Meer veiligheid in huis: trapleuningen dienen vooral een praktisch doel; de veiligheid op de trap waarborgen. Aan de leuning houd je je vast, zodat je veilig de trap kunt belopen. Vallen en uitglijden worden hierdoor tot de minimum beperkt. 
  • Op maat gemaakt: wij maken alle ronde trapleuningen met een diameter van 45mm volledig op maat. Ieder huis en iedere trap is immers anders, en dat vraagt om een uniek ontwerp.

Eenvoudig zelf te monteren

We adviseren je om bij je trapleuning meteen bijpassende leuninghouders te bestellen. De houders heb je nodig om je trapleuning te bevestigen aan de muur. Uiteraard is het ook mogelijk om leuninghouders apart te bestellen, mocht je al een geschikte leuning hebben gevonden. Op elke productpagina staat het overzicht van de opties waaruit je kunt kiezen. Eventueel kun je er ook voor kiezen om de leuning af te werken met een behandeling, zoals olie of een transparante lak.

Je houten ronde trapleuning 45mm monteren is geen lastige klus. Zeker niet als je de stappen uit onze montagehandleiding volgt die we je meesturen. Hierin leggen we stapsgewijs uit hoe je zorgt voor een stevige bevestiging.

Klanttevredenheid gegarandeerd

Wij zijn trots op onze producten en staan achter de kwaliteit. Met veel passie en plezier worden de leuningen vervaardigd. Bovendien profiteer je bij ons van een snelle en vakkundige levering. Plaats je een bestelling op woensdagen vóór 12:00 uur, dan is de kans groot dat we je bestelling volgende week al komen leveren. Lang wachten is bij ons niet nodig!

Bestel direct bij Snelle Trappenwinkel!

Wil je jouw trap een nieuwe uitstraling geven en tegelijkertijd de veiligheid verbeteren? Bestel dan vandaag nog onze 45mm ronde trapleuningen en geniet van duurzaamheid, veiligheid en stijl. Bij Snelle Trappenwinkel staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte oplossing voor jouw huis. Onze adviseurs geven graag passend en persoonlijk advies.

Neem contact met ons op of plaats je bestelling online en laat je trap stralen!

Snelle Trappenwinkel
Logo