Vuren halfslag met eiken treden

De huidige levertijd is op dit moment circa 3 werkweken  na akkoord op de productietekening.

Advies nodig? Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Tel: 06 – 833 66 820

Mail: info@snelletrappenwinkel.nl

Advies op locatie?

Keurmerk webwinkel

2.250,00

Hoogte maat A
Breedte maat B
Breedte maat C
Breedte maat D
Open of dichte trap
Trapleuning (Compleet)
Hekwerk op de trap
Hekwerk op de bovenverdieping
Draairichting ( Bij het omhoog lopen )
Antislip infrezen
Doorlopende spil (Circa 1 meter)
Beschermstroken
Afwerking

Op zoek naar een unieke halfslag trap met hardhouten treden? Wij kunnen ze voor u produceren! Onze vuren halfslag trap met hardhouten treden worden vervaardigd uit een combi van vuren en hardhout. Dit houdt in dat bij deze trappen alle onderdelen en bomen(zijkanten) van de trap uit vuren worden gemaakt en de treden uit hardhout. Er is hierbij keuze uit verschillende houtsoorten, zoals Rubberwood, Beuken of eiken. Deze kunnen naar keuze met of zonder antislip worden uitgevoerd zodat uw trap nog duurzamer is.

Houtsoort treden

Bij ons hebt u keuze uit een aantal verschillende soorten treden. Ze kunnen uitgevoerd worden met antislip en kunnen daarnaast ook gelakt worden af fabriek. Vingerlas is beschikbaar voor dekkend schilderwerk. Wij hebben de keuze uit:

  • Beuken massief
  • Eiken massief

Open of dichte trap:

Wij bieden de keuze uit een open of dichte trap. Bij een dichte trap brengen wij stootborden aan aangebracht tussen de treden. Wij bieden hierbij keuze uit:

  • Stootborden wit gegrond
  • Stootborden in beuken fineer.
  • Stootborden in eiken fineer.

Afwerking van de trap

Wij bieden een aantal verschillende soorten afwerkingen bij onze trappen. Zo kunnen de trappen in 1 of 2 verschillende kleuren worden geleverd. Voorbeeld: Bomen gegrond wit en de treden gelakt blank. Daarnaast kunnen wij de trap gronden in grijze / antraciete grondverf.

We hebben ook grijze grondverf. Deze kleur geeft een extra beleving aan de trap. Daarnaast bied deze grondverf bescherming. Voor grijs hekwerk moeten we een nacalculatie maken. Vraag ons aan voor de meerkosten.

Snelle Trappenwinkel
Logo