Trappen en traprenovatie Apeldoorn

Voor trappen of traprenovatie in Apeldoorn moet u bij Snelle Trappenwinkel zijn! Wij kunnen adviseren op het gebied van trappen voor uw woningverbouwing, aanpassing en dergelijke. Of het nou gaat om een zoldertrap, keldertrap of een verdiepingstrap op maat. Deze trappen zijn met verschillende opties te bestellen, zoals gegrond of ongegrond, met een hekwerk of zonder.

De trappen zijn te bestellen in verschillende houtsoorten, zoals Eiken, Beuken en vuren of grenen. Hierbij is uiteraard de combinatie vuren bomen met eiken of beuken treden mogelijk.

Traptreden renovatie in Apeldoorn

Voor het renoveren van traptreden in de buurt van Apeldoorn kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen deze treden voor u opmeten, zodat u altijd van de goede maat voorzien bent. Wij kunnen deze tredes uiteraard voorzien van antislip en van de gewenste houtsoort. De treden kunnen worden voorzien van een olie, of een grondverf. Dit geeft een extra uitstraling aan uw gerenoveerde trap.

 

Echter kan het mogelijk zijn dat renovatie geen oplossing biedt. In dit geval kunnen wij u komen adviseren over uw nieuwe trap. De trap wordt na duidelijk besproken te zijn met u in productie genomen. Uiteraard ontvangt u een productietekening van ons. Deze trappen kunnen besteld worden inclusief leuningen, hekwerken of trapspijlen naar wens. Wij kunnen ook de trap voor uw plaatsen als u hier tegenop ziet.

Advies nodig?

Neem dan contact met ons op, of maak een adviesafspraak op locatie!

Advies op locatie?

Contact

 

Trap in Apeldoorn
Snelle Trappenwinkel
Logo