Zwarte trapleuning rond 45 MM

Vanaf 50,00

Vóór woensdag 12:00 besteld, volgende week geleverd
Tot 4 meter op voorraad, indien langer extra levertijd
Geheel op maat gemaakt voor jouw project
Klik hier om je offerte aan te vragen

Deze ronde zwarte houten trapleuning geeft een extra dimensie aan jouw trap. Door zijn uitsprekende zwarte grondverf valt hij op in jouw trapgat. De trapleuning wordt gemaakt van beuken hout met FSC keurmerk. Beuken is een houtsoort welke zich uitstekend leent voor de productie van trapleuningen.

De zwarte trapleuning kun je door ons 1 of 2 maal laten behandelen met zwarte grondverf. Het voordeel van 2 maal laten grondden is dat je hem na een kleine schuurbeurt direct kunt overschilderen. Je hebt er zo een stuk minder werk mee!

Het behandelen van de trapleuning zorgt ervoor dat er geen vocht, zweet en andere stoffen in het hout trekken, waardoor de originele kleur behouden blijft.

In tegenstelling van andere trapleuning leveranciers leveren wij onze ronde trapleuningen met afgeronde koppen (uiteinden), zodat je een mooie en strakke trapleuning aan de muur kunt hangen.

Hoe meet ik het beste mijn trapleuning in?

Indien je een oude trapleuning nog hebt hangen, meet deze dan na en controleer of de lengte voldoende is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je in een rechte lijn langs de trap te meten, en niet met de buigingen mee. Mocht je er met deze informatie niet uit komen dan kun je hier de handleiding nalezen voor het inmeten van een trapleuningen

Wat zijn de afmetingen van deze trapleuning?

Deze trapleuning is rond en heeft een diameter van 38 MM.

Zijn leuninghouders standaard inbegrepen?

Leuninghouders zijn standaard niet bij de trapleuning inbegrepen. Indien je wenst kun je deze direct mee bestellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je oude weer te gebruiken.

Hoe lang is de maximale afmeting van de trapleuning

De maximale lengte van de trapleuning, welke te bestellen is via de website is 450 CM.

Indien je een langere lengte wenst, stuur ons dan een aanvraag met de door jouw gewenste maatvoering, dan zullen we jou hiervoor een offerte uitbrengen.

Wordt de leuninghouder met een stokeind geleverd?

Ja! De leuninghouder wordt inclusief een stokeind geleverd, zodat je direct je trapleuning kunt ophangen.

(De “Standaard” leuninghouders zijn met schroef montage)

Kan ik de trapleuning direct monteren?

Het is aangeraden om de trapleuning voor de montage te voorzien van een lak, olie of beits. Wij kunnen de trapleuning voor je behandelen in de lak, wanneer je kiest voor 2 keer blank gelakt kun je deze direct monteren en hoef je de trapleuning niet direct te voorzien van een extra behandeling.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen, door de incourante afmetingen €17,50 inclusief BTW.

Al onze trapleuning worden ingepakt in de bubbel folie, om deze tijdens het transport te beschermen voor beschadigingen. Je ontvangt van onze transporteur een Track & Trace om je bestelling te kunnen volgen.

Zwarte trapleuning rond 45 MM
Zwarte trapleuning rond 45 MM

Vanaf 50,00

Snelle Trappenwinkel
Logo