Eiken trapleuning plat 40×20 MM

Vanaf 50,00

Nieuw in ons assortiment: Moderne trapleuning van eikenhout met zwarte design houders. In veel gevallen worden deze van staal geproduceerd, maar van eikenhout vinden wij hem eigenlijk mooier. De afmeting van de leuning is 40×20 MM. Door zijn combinatie van zwart met eikenhout valt hij zeker op in jouw trapgat.

De eiken trapleuning kun je door ons 1 of 2 maal laten behandelen met blanke grondlak. Het voordeel van 2 maal laten lakken is dat je hem direct kunt monteren. Je hebt er zo een stuk minder werk mee! Het is aangeraden deze enige tijd na het ophangen van nog een laklaag te voorzien.

Daarnaast bieden we ook een oliebehandeling, dit geeft een natuurlijke uitstraling aan het hout. Het verschil met lak is dat olie in het hout trekt, en lak een afsluitende laag om het hout heen vormt.

Het behandelen van de trapleuning zorgt ervoor dat er geen vocht, zweet en andere stoffen in het hout trekken, waardoor de originele kleur behouden blijft.

Deze trapleuning wordt op maat gemaakt en kan niet worden geretourneerd.

Hoe meet ik het beste mijn trapleuning in?

Indien je een oude trapleuning nog hebt hangen, meet deze dan na en controleer of de lengte voldoende is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je in een rechte lijn langs de trap te meten, en niet met de buigingen mee. Mocht je er met deze informatie niet uit komen dan kun je hier de handleiding nalezen voor het inmeten van een trapleuningen

Wat zijn de afmetingen van deze trapleuning?

Deze trapleuning is rechthoekig en heeft een doorsnede van 40×20 MM

Zijn leuninghouders standaard inbegrepen?

Leuninghouders zijn standaard niet bij de trapleuning inbegrepen. Indien je wenst kun je deze direct mee bestellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je oude weer te gebruiken.

Hoe lang is de maximale afmeting van de trapleuning

De maximale lengte van de trapleuning, welke te bestellen is via de website is 450 CM.

Indien je een langere lengte wenst, stuur ons dan een aanvraag met de door jouw gewenste maatvoering, dan zullen we jou hiervoor een offerte uitbrengen.

Wordt de leuninghouder met een stokeind geleverd?

Ja! De leuninghouder wordt inclusief een stokeind geleverd, zodat je direct je trapleuning kunt ophangen.

Kan ik de trapleuning direct monteren?

Het is aangeraden om de trapleuning voor de montage te voorzien van een lak, olie of beits. Wij kunnen de trapleuning voor je behandelen in de lak, wanneer je kiest voor 2 keer blank gelakt kun je deze direct monteren en hoef je de trapleuning niet direct te voorzien van een extra behandeling.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen, door de incourante afmetingen €17,50 inclusief BTW.

Al onze trapleuning worden ingepakt in de bubbel folie, om deze tijdens het transport te beschermen voor beschadigingen. Je ontvangt van onze transporteur een Track & Trace om je bestelling te kunnen volgen.

Eiken trapleuning plat 40×20 MM
Eiken trapleuning plat 40×20 MM

Vanaf 50,00

Snelle Trappenwinkel
Logo