Smetplank trapleuningen

Op zoek naar smetplank trapleuningen? Snelle Trappenwinkel levert en produceert en levert smetplanken op maat. Je kunt de smetplank bij ons samenstellen met verschillende hoogtes, lengtes en behandelingen. Er is keuze uit twee verschillende soorten hoogtes, 150 mm en 200 mm.

Verder zijn smetplank trapleuningen in iedere lengte leverbaar, mits technisch mogelijk. Je kunt kiezen de smetplank te laten behandelen in een witte grondverf, blanke lak of zwarte grondverf. Ontdek onze mogelijkheden!

Toont alle 3 resultaten

Waarom kiezen voor een smetplank trapleuning?

Bij het dagelijks gebruik van een trap is het van belangrijk om een stevige leuning te hebben voor extra veiligheid. Smetplank trapleuningen zijn hierbij de ideale keuze, omdat ze niet alleen grip bieden, maar ook het op- en aflopen van de trap aanzienlijk vergemakkelijken en veiliger maken. Maar waarom zou je eigenlijk specifiek voor een smetplank moeten kiezen boven andere typen trapleuningen?

Een smetplank, ook bekend als platte trapleuning, geeft je trap een moderne look. Vergeleken met ronde leuningen voegt een smetplank een strak element toe aan je interieur. Daarnaast zijn smetplanken vaak ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze lekker in de hand liggen en comfortabel zijn om vast te houden tijdens het gebruik. Een tal aan voordelen dus om voor een smetplank trapleuning te kiezen!

Hoe bevestig je een smetplank trapleuning?

Het monteren van smetplank trapleuningen is een eenvoudig proces dat zorgt voor veiligheid en stabiliteit. Eerst wordt de smetplank met montagelijm en schroeven stevig aan de muur bevestigd. Vervolgens worden de leuningdragers gemakkelijk aan de smetplank gemonteerd, waardoor een stevige bevestiging ontstaat.

Deze sterke installatie garandeert niet alleen een veilig gevoel tijdens het gebruik van de trap, maar ook een duurzame en langdurige oplossing voor jouw trap. Met een zorgvuldige installatie van jouw smetplank trapleuningen kun je vol vertrouwen gebruikmaken van jouw trap, wetende dat deze veilig en stabiel is.

Speciaal op maat gemaakt bij Snelle Trappenwinkel

Bij Snelle Trappenwinkel staat klanttevredenheid centraal, daarom streven wij ernaar om aan al jouw specifieke behoeften te voldoen. Naast ons brede scala aan mogelijkheden voor maatwerk, kunnen wij ook gebogen trapleuningen leveren, mits zowel de leuning als de smetplank bij ons worden besteld.

Houd er rekening mee dat deze leuningen alleen leverbaar zijn in wit of zwart gegrond, niet blank gelakt. Bovendien bieden we verschillende profielen, houtsoorten en kleuren aan voor uw trapleuningen. Bij Snelle Trappenwinkel ben je verzekerd van maatwerk, hoogwaardige producten en een uitstekende service.

Kies voor hoogwaardige service

Bij Snelle Trappenwinkel willen we ervoor zorgen dat jouw trapleuning perfect past bij jouw wensen. Of je u nu een standaard leuning zoekt of liever maatwerk heeft, wij staan voor je klaar. We leveren snel en zorgen ervoor dat jouw bestelling efficiënt wordt afgehandeld, zodat je niet lang hoeft te wachten. Ons team van vakmensen staat garant voor kwaliteit en service, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent!

Als je vragen heeft of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste leuning, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing voor jouw trap!

Snelle Trappenwinkel
Logo