Eiken Trapleuning Rechthoekig

Vanaf 62,00

Vóór woensdag 12:00 besteld, volgende week geleverd
Tot 4 meter op voorraad, indien langer extra levertijd
Geheel op maat gemaakt voor jouw project
Klik hier om je offerte aan te vragen

Deze rechthoekige trapleuning van eikenhout geeft een extra dimensie aan jouw trap. Door zijn lichte kleur valt hij op in jouw trapgat. De trapleuning wordt gemaakt van eikenhout. Eiken is een hardhoutsoort welke veel gebruikt wordt voor productie van trappen, balustrades en leuningen. Het hout is zeer sterk en kan tegen een stootje.

Eiken wordt tegenwoordig veel gebruikt voor het vervaardigen van trapleuningen, mede doordat het hout zeer sterk is en vormvast. Het deukt daarnaast veel minder snel dan vuren of grenen trapleuningen.

De rechthoekige trapleuning heeft de vorm van een rechthoek, in de maatvoering van 44 x 80 MM. De de licht donkere kleur van het eiken geeft deze trapleuning een traditionele, maar chique look in jouw trapgat.

Het is mogelijk de trapleuning door ons voor te laten behandelen, door de trapleuning één of twee keer gegrond aan te leveren. Door hiervoor te kiezen hoef je zelf de trapleuning alleen nog maar af te schilderen, wel zo handig! De lak vormt een beschermlaag om de leuning, welke voorkomt dat er vet, vocht en zweet in het hout trekt. Je kunt er ook voor kiezen de trapleuning te laten behandelen met olie. De uitstraling hiervan is matter dan lak.

Let erop dat de kleur van het hout kan afwijken, daarnaast kan het combineren van een partij oude en nieuwe leuningen kleur afwijkingen geven.

Op maat gemaakte producten naar klant specificatie zijn niet retourneerbaar.

Hoe meet ik het beste mijn trapleuning in?

Indien je een oude trapleuning nog hebt hangen, meet deze dan na en controleer of de lengte voldoende is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je in een rechte lijn langs de trap te meten, en niet met de buigingen mee. Mocht je er met deze informatie niet uit komen dan kun je hier de handleiding nalezen voor het inmeten van een trapleuningen.

Wat zijn de afmetingen van deze trapleuning?

De afmeting van het sleutelgatprofiel is 44×80 MM (breedte x hoogte)

Zijn leuninghouders standaard inbegrepen?

Leuninghouders zijn standaard niet bij de trapleuning inbegrepen. Indien je wenst kun je deze direct mee bestellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je oude weer te gebruiken.

Hoe lang is de maximale afmeting van de trapleuning

De maximale lengte van de trapleuning, welke te bestellen is via de website is 450 CM.

Indien je een langere lengte wenst, stuur ons dan een aanvraag met de door jouw gewenste maatvoering, dan zullen we jou hiervoor een offerte uitbrengen.

Wordt de leuninghouder met een stokeind geleverd?

Ja! De leuninghouder wordt inclusief een stokeind geleverd, zodat je direct je trapleuning kunt ophangen.

Kan ik de trapleuning direct monteren?

Het is aangeraden om de trapleuning voor de montage te voorzien van een lak, olie of beits. Wij kunnen de trapleuning voor je behandelen in de lak, wanneer je kiest voor 2 keer blanke lak of oliebehandeling kun je deze direct monteren en hoef je de trapleuning niet direct te voorzien van een extra behandeling.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen, door de incourante afmetingen €17,50 inclusief BTW.

Al onze trapleuning worden ingepakt in de bubbel folie, om deze tijdens het transport te beschermen voor beschadigingen. Je ontvangt van onze transporteur een Track & Trace om je bestelling te kunnen volgen.

Eiken Trapleuning Rechthoekig
Eiken Trapleuning Rechthoekig

Vanaf 62,00

Snelle Trappenwinkel
Logo