Steektrappen

Met een houten steektrap haal je een echte klassieker in huis. De trap is ruimtebesparend, voordelig en stijlvol. Via Snelle Trappenwinkel koop je steektrappen op maat in de mooiste houtsoorten, geleverd als bouwpakket. Je hoeft ‘m alleen nog zelf te monteren en af te werken. Ontdek ons assortiment!

Toont alle 4 resultaten

Ons aanbod rechte steektrappen van hout

Ons assortiment bestaat uit rechte steektrappen gemaakt van houtsoorten als eiken, vuren en rubberwood. Het is echter ook mogelijk om te kiezen voor een combinatie van materialen: de vuren steektrap met eiken treden. Een trap met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eiken geeft je trap de warme uitstraling, terwijl vuren prijstechnisch voordelig is. Een gouden combinatie!

Onderdelen op maat vervaardigd

Nadat je een keuze voor een houtsoort hebt gemaakt, kun je door met het verder personaliseren van de trap. Voer de gewenste maten in en geef aan welke afwerkingen gewenst zijn. Moet de steektrap open of dicht zijn? Zijn stootborden, trapleuningen, leuninghouders en hekwerk gewenst? Moeten we antislipstrips infrezen? We hebben aan alles gedacht, zodat jij alleen nog maar je hoeft te kiezen.

De prijs verandert automatisch na elke aanpassing die je doet. Je komt dus niet voor financiële verrassingen te staan.

Voordelige houten steektrappen kopen

Kies je ervoor om een steektrap te kopen bij Snelle Trappenwinkel, dan geniet je van vele voordelen. Onze steektrappen worden met zorg ontworpen en op vakkundige wijze vervaardigd. We bieden een uitgebreid assortiment van designs, houtsoorten en afwerkingen, zodat er voor elke smaak voldoende opties zijn om uit te kiezen.

De charme van een houten steektrap

Voor liefhebbers van een natuurlijke uitstraling zijn onze rechte steektrappen van hout de perfecte oplossing. Hout straalt warmte uit en past naadloos in alle interieurstijlen. Andere redenen waarom je kiest voor een rechte trap van Snelle Trappenwinkel:

  • Ruimtebesparend: ideaal voor kleine of smalle ruimtes. Vanwege zijn rechte vorm neemt de trap weinig ruimte in beslag.
  • Gemaakt van duurzame materialen: hout gaat makkelijk jaren mee. Niet meer tevreden over de uitstraling? Schuur je trap een keer goed en breng een nieuwe olie-, lak- of verflaag aan. Je trap ziet er weer als nieuw uit.
  • Makkelijk te bewerken: of je je trap nu wil afwerken met verf, lak of olie; een houten steektrap laat het allemaal toe.
  • Eenvoudig zelf te monteren: we leveren onze steektrappen als bouwpakket bij je thuis. Alle onderdelen zijn op maat gezaagd. Met onze handleiding kunnen zowel klusbedrijven als particulieren de trap in elkaar zetten.
  • Budgetvriendelijk: van alle trapsoorten die er zijn, is de steektrap de meest goedkope optie. Dit heeft te maken met de eenvoud van de trap. Er zijn geen complexe bochten, waardoor ze relatief snel en makkelijk zijn geproduceerd.

Bescherm je trap

Om de levensduur van je trap te verlengen bevelen we het aan om je steektrap minimaal af te werken met een transparante olie of lak, indien je de natuurlijke look wil behouden. Een trap gebruik je veel en intensief. Door de trap af te werken met een lak of halve manen, kan deze prima tegen een stootje. Het hout is op deze manier goed beschermd tegen schade en slijtage.

Eenvoudige installatie voor particulieren

Het monteren van een steektrap lijkt een uitdagende taak, maar met onze duidelijke instructies en hoogwaardige materialen verloopt de installatie soepel en zonder gedoe. Er is geen makkelijkere trapmontage dan die van een rechte steektrap. Zelfs doe-het-zelvers met weinig kluservaring kunnen met onze oplossingen en instructies uit de voeten.

Heb je toch hulp nodig, dan kun je altijd rekenen op onze klantenservice voor ondersteuning.

Bestellen via de webshop van Snelle Trappenwinkel

Een houten steektrap kopen waarvan je nog jarenlang plezier en profijt hebt? Kies dan voor Snelle Trappenwinkel. Wij maken jouw trap volledig op maat en leveren de onderdelen als bouwpakket bij je thuis. Na akkoord op de productietekening duurt het ongeveer drie werkweken voordat we je trap komen leveren.

Vragen over ons assortiment of behoefte aan advies? Stel je vragen gerust aan onze adviseurs. We helpen graag!

Snelle Trappenwinkel
Logo