Molenaarstrap 50 CM breed | 275 CM hoog

Advies nodig? Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Tel: 06 – 833 66 820

Mail: info@snelletrappenwinkel.nl

Vanaf 170,00

9 op voorraad

Categorie:

Over de molenaarstrap 50 CM

Dit is de meest smalle steektrap die wij in ons assortiment hebben. Deze trap is gemaakt van vurenhout met noesten en heeft 13 treden. De hellingshoek van deze trap is 63.9 graden, en hiermee aan de wat steilere kant. Doordat de treden zonder wel zijn uitgevoerd (De treden vallen normaal iets over elkaar) is de beloopbaarheid van de trap beter.

De trap is met zijn gewicht van 15 kilogram zeer handelbaar. Je kunt hem dus ook gemakkelijk nog een keer verplaatsen. Deze eigenschap maakt dan ook dat hij zeer geschikt is voor kleine woningen of tiny houses. De maximale belasting van de trap is 100 Kilogram.

Indien de trap te hoog is voor jouw situatie is deze gemakkelijk in te korten. Je kunt hem per trede inkorten, dat is ongeveer per 20 centimeter. Indien je voor het omhoog lopen nog een handgreep zoekt dan kun je deze direct mee bestellen. Deze handgreep is niet standaard inbegrepen.

Voordelen van het plaatsen van een molenaarstrap

Wanneer je kiest voor het plaatsen van een molenaarstrap, kom je in ieder geval een verdieping hoger. Daarnaast is de trap ruimtebesparend, door zijn uitval van slechts 140 CM. Dit zorgt ervoor dat je de trap ook in een beperkte ruimte kunt plaatsen.

Montage van de molenaarstrap 50 CM

Al onze trappen worden geleverd als bouwpakket. Deze kun je eenvoudig zelf monteren. Doordat er een handleiding bijgesloten is en een video beschikbaar is zul je hier altijd uit moeten komen.

Maximale hoogte275 CM
Uitvalmaat145 CM
Breedte50 CM
MateriaalVuren hout
VerpakkingStuk(s)
Molenaarstrap 50 CM breed | 275 CM hoog
Molenaarstrap 50 CM breed | 275 CM hoog

Vanaf 170,00

Snelle Trappenwinkel
Logo