Bovenkwart trappen

Via Snelle Trappenwinkel bestel je eenvoudig een op maat gemaakte bovenkwart trap van topkwaliteit! Wij leveren jouw bovenkwart trap als bouwpakket. Alle onderdelen zijn professioneel op maat gemaakt en zo heb je precies de juiste onderdelen in huis. Het enige wat je vervolgens moet doen is je trap monteren! Geen zorgen, met onze uitgebreide handleiding en een klein beetje kluservaring gaat dit zeker lukken.

Toont alle 3 resultaten

Via Snelle Trappenwinkel bestel je eenvoudig een op maat gemaakte bovenkwart trap van topkwaliteit! Wij leveren jouw bovenkwart trap als bouwpakket. Alle onderdelen zijn professioneel op maat gemaakt en zo heb je precies de juiste onderdelen in huis.

Het enige wat je vervolgens moet doen is je trap monteren! Geen zorgen, met onze uitgebreide handleiding en een klein beetje kluservaring gaat dit zeker lukken.

Wat is een bovenkwart trap?

Een bovenkwart trap is een trap die recht omhoog loopt en aan de bovenkant een kwartslag draait. Dit kan een kwartslag naar rechts of naar links zijn. Deze trap vind je vaak terug in wat grotere ruimtes. Doordat de trap een kwartslag draait aan de bovenkant, komt er een ruimte vrij die zeer geschikt is voor een opbergruimte of toilet. Dit wordt vaak gezien in nieuwbouwwoningen. Omdat de trap een stuk compacter is, wordt er een ruimere hal gecreëerd.

De voordelen van een trap met bovenkwart

Een trap met bovenkwart biedt een aantal interessante voordelen in huis. Ten eerste is het ruimtebesparend. Het is dus een zeer goede keuze wanneer een rechte trap niet zal passen in de ruimte. Door de draaiing is dit wel mogelijk en kan er optimaal gebruikgemaakt worden van de ruimte eronder. Bij de keuze voor een dichte trap kan de ruimte als toilet of kastruimte gebruikt worden. Bij een open trap kan de ruimte vrijwel enkel als opbergruimte gebruikt worden.

Naast functionele voordelen heeft deze trap het voordeel dat deze er indrukwekkender uitziet dan een rechte trap, wat een van de redenen is dat deze trapsoort zeer populair is.

Helemaal naar wens samen te stellen

Onze trap met bovenkwart is helemaal naar wens samen te stellen. Je kunt hierbij kiezen om je trap via het keuzemenu samen te stellen of je kan bij ons een offerte aanvragen voor volledig maatwerk. Onze trappen zijn uitsluitend gemaakt van de mooiste houtsoorten.

Waarom kiezen voor Snelle Trappenwinkel?

Bij Snelle Trappenwinkel staan we graag voor je klaar voor vrijblijvend en deskundig advies. Daarnaast zijn wij transparant in onze werkwijze en in de bijbehorende kosten. De totaalprijs is daarom op onze website te zien bij elk artikel. Veranderd de afmeting? Dan verandert de prijs automatisch mee. Zo kom je niet plotseling voor verrassingen te staan.

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, sturen we vervolgens een productietekening ter controle. Na controle en akkoord vanuit jou gaat je ontwerp in productie en wordt de trap binnen enkele weken thuis geleverd.

Bestel via onze website of neem contact met ons op

Bestel eenvoudig via onze website een trap met bovenkwart. De trappen zijn zo ontwikkeld dat iedereen met semi-kluservaring de trap in elkaar kan zetten! Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. Met ruim 20 jaar ervaring in de trappenwereld staan wij graag voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies over onze maatwerk trappen.

Snelle Trappenwinkel
Logo