Hoe kunnen we helpen?

Grijze trap

U bent hier:
< Alle onderwerpen

Keepboom rubberwood2

Tegenwoordig wordt de kleur grijs steeds vaker gebruikt als grondverf voor een grijze trap. Het voordeel van een grijs gegronde trap is dat deze gemakkelijk kan worden afgeschilderd in een donkere kleur, zoals zwart of antraciet grijs. Grijze grondverf wordt steeds vaker toegepast in het moderne interieur, het is dan ook de ideale kleur voor iedere trap in een nieuwbouwhuis!

Een grijze trap op maat laten maken

Tegenwoordig hebben we verschillende mogelijkheden met grijze trappen. Zo is het mogelijk deze in 1 geheel grijs te gronden, dan worden alle onderdelen van de trappen voorzien van de grijze kleur. Het is ook mogelijk om de treden uit te voeren in een anders houtsoort, zoals Rubberwood. De bomen (Zijkanten van de trap) worden dan vervaardigd uit vuren hout. Dit wordt gedaan om kosten te besparen.

Direct een grijze trap bestellen

Indien u interesse hebt in een grijze trap, kunt u contact met ons opnemen voor een offerte. Indien u de trap direct wilt bestellen kunt u ons assortiment vuren trappen bekijken. Daarnaast bieden we ook hardhout soorten trappen aan, welke grijs geleverd kunnen worden. U kunt ons assortiment hardhout hier bekijken.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen via onderstaand contactformulier:

Hoofdstukken
Snelle Trappenwinkel
Logo