Vuren Trappen

Vurenhout is bij uitstek geschikt om trappen van te maken. Het materiaal is makkelijk te bewerken, betaalbaar, licht van gewicht en erg sterk. Daarnaast is het mogelijk om je vuren trap te bekleden of te combineren met een andere houtsoort. Je trap past zo perfect bij je smaak en interieur. Bij Snelle Trappenwinkel kun je vuren trappen kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

Ons aanbod vurenhouten trappen

Hieronder staan onze verschillende houten maatwerk trappen. Deze vurenhouten trappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten: de steektrap, de onderkwart, de bovenkwart, de halfslag en de dubbelkwart trap. Deze trappen zijn ook weer verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Al onze trappen zijn maatwerk, waardoor ze altijd in je trapgat passen.

Aan je gekozen vuren trap kunnen verschillende opties toegevoegd worden, zoals hekwerken, leuningen en andere accessoires. Dit maakt je trap helemaal af. De opties activeer je door ze aan de klikken in de optielijsten van de trappen.

Toont alle 9 resultaten

Waar op letten bij bestellen van een vuren trap?

Overweeg je om een vurenhouten trap aan te schaffen? Dat is een aankoop die je niet iedere dag doet. Vanzelfsprekend wil je dat je direct de juiste keuze maakt. We zetten daarom de belangrijkste aandachtspunten bij het bestellen van een vuren trap voor je op een rij:

  • Bepaal het soort trap: de ruimte en indeling van je woning zijn bepalend voor je trapkeuze. Als je beperkt ruimte hebt, kies dan voor een ruimtebesparende trap zoals een spiltrap of wenteltrap. Heb je meer ruimte? Dan kun je ook kiezen voor een bovenkwart trap, S-trap of halfslagtrap.
  • De afwerking: bij een vurenhouten trap heb je keuze uit verschillende afwerkingen. Denk aan verf, vernis, olie of was. Elke afwerking heeft een ander effect op de uitstraling van je trap.
  • De mate van onderhoud: dit heeft onder andere te maken met de afwerking van je vuren trap en hoe intensief je trap gebruikt wordt. Zo moet je behandelde trappen af en toe voorzien van een nieuwe laag om ‘m goed te beschermen tegen beschadigingen.
  • De samenstelling van je huishouden: heb je kleine kinderen? Als je geen oudere kinderen of geen kinderen hebt, dan zul je waarschijnlijk andere eisen stellen aan een trap dan een gezin met oudere kinderen of een gezin zonder kinderen. Voor extra veiligheid kies je voor een gesloten trap met een goed traphek.
  • Denk aan je budget: een nieuwe trap van vurenhout kopen heeft een aantal haken en ogen. Ontwerp en afwerking hebben invloed op de kosten. Bewaak je budget daarom goed en maak bewuste keuzes.

Makkelijk te combineren met andere houtsoorten

Naast het feit dat vurenhouten trappen prijstechnisch gezien erg interessant zijn, biedt de materiaalsoort nog meer bijzondere eigenschappen:

 • Vuren is erg bewerkelijk: we maken jouw trap van vuren makkelijk compleet op maat en volledig in de vorm en stijl die jij wenst.
 • Laat zich uitstekend combineren met andere houtsoorten: vuren gaat goed samen met bijvoorbeeld eiken, beuken of rubberwood. Het voordeel? Je kunt een trap realiseren die de uitstraling heeft van een hardhoutsoort, maar die gunstiger geprijsd is.
 • Is enorm sterk en gaat lang mee: met relatief weinig onderhoud houd jij je vuren trap in topconditie. Hoewel vuren licht is qua gewicht, is het hout zeer sterk en dus zeer geschikt om trappen van te maken.

Zelf monteren en afwerken

Wat belangrijk is om te weten is dat je bij ons uitsluitend bouwpakket trappen koopt. Dit betekent dat we de onderdelen van jouw vuren trap op maat produceren en vervolgens bij je thuis leveren. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is de trap plaatsen, monteren en eventueel afwerken.

Meer dan 20 jaar ervaring in het vak

Inmiddels hebben we zelf meer dan 20 jaar ervaring binnen onze branche. We hebben veel kennis en ervaring in het inmeten, produceren en leveren van en adviseren over trappen, met name houten trappen. Met onze webshop willen we het voor iedereen makkelijk en mogelijk maken om zelf vuren bouwpakket trappen te bestellen. Deze trappen hebben we zo ontwikkeld dat zelfs iemand met weinig kluservaring de trap in elkaar kan zetten.

Bestellen bij Snelle Trappenwinkel

Het bestellen van je vurenhouten trap doe je eenvoudig via onze webshop. Wij gaan voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je trap zo snel mogelijk geleverd wordt. Op dit moment is de levertijd ongeveer 3 werkweken na akkoord op de productietekening.

Mocht je er niet uit kunnen komen, dan kun je ons altijd bellen of een mail sturen. Wij helpen graag en delen onze tips met je.

Tel: 06-833 66 820
Mail: info@snelletrappenwinkel.nl

Hoe meet ik een trap in?
Snelle Trappenwinkel
Logo