Houten trap

Bent u op zoek naar een karakteristieke houten trap voor in een karakteristieke woning? Met een houten trap haalt u de warmte en sfeer in uw huis! Het mooie van hout is dat het eindeloos is te combineren qua kleur en vorm. Met al deze eigenschappen kunnen wij uw eigen droomtrap maken!

Waarom en houten trap?

Waarom is het kiezen voor een houten trap nou de juiste keuze? Dit is de juiste keuze omdat hout gemakkelijk te bewerken is. Het heeft een warme uitstraling en daarnaast is het ook altijd nog in een andere kleur te schilderen. Het is een natuur vriendelijk product i.v.m. met de FSC certificering die op de trappen zitten. Hierdoor dragen wij en u een steentje mee aan het milieu!

Soorten houten trappen

Bent u op zoek naar een rechte trap? of een onderkwart trap? Wij bouwen ze in alle modellen. Van steektrap tot dubbelkwart trap, u vindt ze allemaal op onze website! Deze houten trappen zijn verkrijgbaar in een open of dichte versie. Door te kiezen voor een open trap kies je voor een lichtere ruimte. Het kiezen voor een dichte trap kan ook zinvol zijn als er bijvoorbeeld een trapkast gerealiseerd moet worden. Daarnaast zorgt de dichte trap voor warmte besparing in de ruimte.

Houtsoorten van een houten trap

Al onze trappen zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten. Vaak wordt er gekozen voor vuren hout in verband met de lage prijs van deze trappen, maar er kan uiteraard ook gekozen voor een ander houtsoort. Hardhoutsoorten zoals meranti, eiken, essen, beuken of wengé. De bijbehorende traphekken en leuningen kunnen uiteraard geleverd worden uit dezelfde houtsoort. Het combineren van verschillende houtsoorten zoals vuren bomen met eiken treden kan een mooi uiterlijk geven aan de trap. Vraag naar de mogelijkheden bij ons voor uw persoonlijke offerte!

Uw houten trap kopen

Ontdek al onze trappen op onze website of informeer voor meer informatie hieronder of via de telefoon! Wij kunnen de trappen uiteraard voor u plaatsen en inmeten. Uiteraard is het ook mogelijk om bij u op locatie te komen kijken naar de situatie.

Contact kennisbank

exclusieve trap hout donker 2
Snelle Trappenwinkel
Logo