Steektrap vuren keepboom

De huidige levertijd is op dit moment circa 2 werkweken na akkoord op de productietekening.

Advies nodig? Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Tel: 06 – 833 66 820

Mail: info@snelletrappenwinkel.nl

Maatwerk? Vraag een offerte aan!

Keurmerk webwinkel

1.300,00

Hoogte maat A
Breedte maat B
Breedte maat C
Open of dichte trap
Trapleuning (Compleet)
Leuninghouders
Hekwerk op de bovenverdieping
Beschermstroken
Afwerking

Op zoek naar een keepboomtrap? Snelle Trappenwinkel levert en produceert uw keepboom trap op maat! Al onze keepboom steektrappen zijn te gebruiken tussen de muren. Door deze tussen de muren te plaatsen ontstaat een trap effect, en lijkt het of de trap zweeft tussen de muren.

Beschrijving van de trap:

Hoogte maat A

Dit is de hoogte van de trap. Het is aangeraden deze 1 cm hoger te nemen dan de bovenkant van de verdiepingsvloer. Zo kun je gemakkelijk je laminaat of vloerdelen hier tegenaan leggen. Dit geeft een strakke look.

Lengte maat B

De lengte van de trap. Zorg ervoor dat je aan elke zijde van de trap een halve centimeter speling houdt om de trap te plaatsen. Dit is later eventueel af te werken met een MDF plintje

Breedte maat C

Dit is de breedte van de trap. Zorg ervoor dat je de ruimte zo goed mogelijk op meet binnen verschillende punten tussen de muren. Zo voorkom je bij scheve muren ervoor dat de trap er niet tussen past.

Open of dichte trap

U kunt kiezen voor een open of een dichte trap. Het MDF stootbord is geschikt voor dekkend schilderwerk. Het populieren stootbord is om te behandelen met een lak. Tip: Indien populieren stootborden in het wit gegrond worden geleverd, ziet u de houtnerf nog iets door de witte grondlaag heen, dit geeft een mooi effect!

Trapleuning

Bestel direct een leuning mee voor aan de muur. We bieden keuze uit een ronde leuning of een rechthoekige leuning. Deze zijn te bestellen aan 1 of 2 zijden. Leuningdragers zijn eventueel direct mee te bestellen. Voor meer leuninghouders klikt u hier.

Afwerking

De vuren keepboomtrap kan geleverd worden als onbehandeld, wit gegrond of grijs antraciet gegrond.

Snelle Trappenwinkel
Logo