Antislip Strips

Bij Snelle Trappenwinkel vindt u alleen de hoogste kwaliteit antislip strips voor uw trap. Met de antislip strips kunt u uw eigen veilige trap creëren. Bovendien kunt u uw bestaande antislip ook uitbreiden, door bijvoorbeeld een 2e rij erachter te maken. Onze antislip strips zijn zeer goed bestand tegen slijtage, en gaan daarom ook jarenlang mee. Naast de efficiënte werking van een antislip strip ziet het er ook nog eens stijlvol uit, en voorkomt het de slijtage aan de trap, waardoor u de trap minder snel hoeft te lakken of te vervangen. Bekijk ons complete assortiment online!

Bent u opzoek naar een antislip strip? Wij hebben verschillende kleuren, namelijk wit, grijs en zwart. Al deze strips zijn per rol te bestellen

Antislip strips monteren

Het monteren van de antislip strips is zeer gemakkelijk. U snijdt de antislip strips op de juiste lengte af, en snijdt de beide zijkanten op 45 graden af. Dit word gedaan om een mooiere aansluiting met de trap te krijgen. Met een houten hamer of rubberen hamer kunt u de antislip voorzichtig in de sponning tikken.

Toont alle 3 resultaten

Snelle Trappenwinkel
Logo