Vaste trap naar zolder

Een vaste trap naar zolder kan er voor zorgen dat uw woning een aanzienlijke meerwaarde krijgt. Het woongenot en veiligheid nemen toe  door een extra vaste trap te maken. U loopt op deze manier veilig naar boven en beneden en u kunt uw vlizotrap verwijderen. In dit trapgat kan dan weer een trap worden geplaatst. Eventueel kunt u met de plaatselijke ZZP’er het trapgat vergroten/verlengen.

Doordat u bij Snelle Trappenwinkel een vaste bouwpakket trap kunt bestellen is deze investering snel terugverdient. Daarnaast levert het veel woongenot op en een waardeverhoging op. Dit komt doordat de woonoppervlakte van een huis toeneemt. Dit geldt wanneer ruimtes in een huis hoger zijn dan 1.5 meter hoog. Ruimtes lager dan 1.50m worden niet met de vierkante meters meegeteld, waardoor het aantal vierkante meters lager is. Het toevoegen van een zoldertrap kan dus het aantal vierkante meters van het huis verhogen, wat een waardestijging betekent!

De vaste trap naar zolder zal ervoor zorgen dat het woongenot toeneemt. Zo kan het bijvoorbeeld betekenen dat er op zolder een extra slaapkamer gecreëerd kan worden, of dat er een hobbyruimte ontstaat.

Plaatsen vaste trap naar zolder

Het plaatsen van een vaste trap is gemakkelijk zelf te doen. In een aantal situaties is de nieuwe trap gemakkelijk in het trapgat van de vlizotrap te plaatsen. Soms is het handiger om het trapgat iets te vergrootten, zodat er een ruimere trap in past. Daarnaast kan het handig zijn om de trap boven de bestaande trap te plaatsen. Dit zorgt er voor dat er ruimtebesparing wordt gecreëerd.

 

 

Snelle Trappenwinkel
Logo