Trappenfabriek

U bent op zoek naar een trappenfabriek met eigen productie? Zoek niet verder! Snelle Trappenwinkel kan voor u alle soorten trappen produceren tegen scherpe prijzen. Al deze trappen kunnen wij leveren in alle provincies van Nederland.

 

Op onze site kunt u al onze maatwerk trappen vinden. Al onze producten worden geproduceerd in onze eigen trappenfabriek, waardoor wij allerlei soorten trappen voor u kunnen realiseren. In ons assortiment hebben wij verschillende houtsoorten, waaronder vuren trappen en rubberwood trappen. Deze houtsoorten hebben wij op voorraad, waardoor deze doorgaans met 3 werkweken bij u geleverd kunnen worden. Het is mogelijk deze trappen te voorzien van verschillende behandelingen, zoals blanke lak, witte of grijze grondverf. U kunt deze grondverven als basis gebruiken om de trap hierna af te schilderen.

 

Bij ons kunt u terecht als particulier, maar ook zakelijk voor de juiste en mooiste trap in uw situatie. Wij produceren al onze trappen in duurzaam vuren hout. Daarnaast bieden wij ook alle optie’s aan op onze trappen, zoals leuningen en hekwerken. Deze leuningen verkopen we tevens ook op maat gemaakt los van onze trappen. Deze worden voor u op maat gemaakt en voorzien van de juiste behandeling.

Trappenfabriek

trappenfabriek
Snelle Trappenwinkel
Logo