Iroko trapleuning vierkantig 40×40 MM

Vanaf 50,00

Deze vierkante iroko trapleuning geeft een extra dimensie aan jouw trap. Door zijn lichtbruine / lichtgele kleur valt hij op in jouw trapgat. De trapleuning wordt gemaakt van volledig iroko. Iroko is een hardhoutsoort welke veel gebruikt wordt voor productie van trappen en leuningen. Het hout is zeer sterk en kan tegen een stootje.

Iroko is in het verleden zeer veel gebruikt in de woningbouw. Dat wil niet zeggen dat het niet meer in de mode is, in tegendeel zelfs! Iroko is door zijn donkere kleur helemaal bij de tijd.

Het is mogelijk de trapleuning door ons voor te laten behandelen, door de trapleuning één of twee keer gelakt aan te leveren. Door hiervoor te kiezen hoef je zelf de trapleuning niet meer af te lakken, wel zo handig! De lak vormt een beschermlaag om de leuning, welke voorkomt dat er vet, vocht en zweet in het hout trekt. Naast de lakbehandeling kun je bij ons kiezen voor olie. De oliebehandeling geeft een mattere look aan de trapleuning.

Op maat gemaakte producten naar klant specificatie zijn niet retourneerbaar.

Hoe meet ik het beste mijn trapleuning in?

Indien je een oude trapleuning nog hebt hangen, meet deze dan na en controleer of de lengte voldoende is. Mocht dit niet het geval zijn, dan dien je in een rechte lijn langs de trap te meten, en niet met de buigingen mee. Mocht je er met deze informatie niet uit komen dan kun je hier de handleiding nalezen voor het inmeten van een trapleuningen

Wat zijn de afmetingen van deze trapleuning?

Deze trapleuning is rond en heeft een diameter van 38 MM.

Zijn leuninghouders standaard inbegrepen?

Leuninghouders zijn standaard niet bij de trapleuning inbegrepen. Indien je wenst kun je deze direct mee bestellen.

Uiteraard is het ook mogelijk om je oude weer te gebruiken.

Hoe lang is de maximale afmeting van de trapleuning

De maximale lengte van de trapleuning, welke te bestellen is via de website is 500 CM.

Indien je een langere lengte wenst, stuur ons dan een aanvraag met de door jouw gewenste maatvoering, dan zullen we jou hiervoor een offerte uitbrengen.

Wordt de leuninghouder met een stokeind geleverd?

Ja! De leuninghouder wordt inclusief een stokeind geleverd, zodat je direct je trapleuning kunt ophangen.

Kan ik de trapleuning direct monteren?

Het is aangeraden om de trapleuning voor de montage te voorzien van een lak, olie of beits. Wij kunnen de trapleuning voor je behandelen in de lak, wanneer je kiest voor 2 keer blank gelakt, of oliebehandeling kun je deze direct monteren en hoef je de trapleuning niet direct te voorzien van een extra behandeling.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten bedragen, door de incourante afmetingen €17,50 inclusief BTW.

Al onze trapleuning worden ingepakt in karton en folie, om deze tijdens het transport te beschermen voor beschadigingen. Je ontvangt van onze transporteur een Track & Trace om je bestelling te kunnen volgen.

Iroko trapleuning vierkantig 40×40 MM
Iroko trapleuning vierkantig 40×40 MM

Vanaf 50,00

Snelle Trappenwinkel
Logo