Houten trapleuningen

Bij iedere trap zie je ze terug komen: trapleuningen! Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe trapleuning is Snelle Trappenwinkel het adres voor jouw nieuwe trapleuning. Wij hebben verschillende profielen, houtsoorten en lak kleuren. Door ons grote assortiment slaag je bij ons altijd. Daarnaast hebben wij een groot assortiment aan leuninghouders die je direct mee kunt bestellen.

Bekijk onze grote collectie aan trapleuningen. Wij hebben onze trapleuningen verkrijgbaar in verschillende afmetingen en soorten. De trapleuningen worden door ons zelf geproduceerd waardoor wij ook maatwerk leuningen kunnen  maken. Naast de standaard ronde trapleuning bieden wij ook een rechthoekige en een sleutelgatprofiel aan.  Wat is de mooiste trapleuning voor jouw trap?

Onze trapleuningen zijn te bestellen samen met leuninghouders. Deze leuninghouders moet u er nog los bij bestellen. Bij de rechthoekige en de sleutelgatprofiel is een rechte leuninghouder benodigd en bij de ronde leuning is een ronde leuninghouder benodigd.

Snelle Trappenwinkel
Logo
Shopping cart