Trap met twee kwarten

Op zoek naar een trap met twee kwarten? Wij bieden u 2 verschillende soorten trappen met twee kwarten, namelijk de halfslag trap en de dubbelkwart trap. Deze kunt u gemakkelijk op onze website berekenen.

Halfslag trap met twee kwarten:

Dit is de kleinere versie van deze twee trappen, en gaat maximaal tot een sparingmaat in de lengte van 210 cm. Het voordeel van deze trap is, dat je in een zeer kleine beperkte gemakkelijk omhoog kunt komen. Nadeel van deze trap is dat als de trap wat hoger wordt, en de uitvalsmaat  wat smaller, dat de trap moeilijker beloopbaar wordt. In deze situatie is het in sommige gevallen verstandiger om voor een dubbelkwart trap te gaan.

Dubbelkwart trap met twee kwarten

Dit is de grotere broer van de houten halfslag trap. De dubbelkwart trap beschikt over twee spillen, om meer stabiliteit te geven aan de trap. Deze trap kan langer worden uitgevoerd dan 210 cm, waardoor de aantrede beter wordt, waardoor de trap beter beloopbaar is. Mocht uw trapgat kleiner zijn dan 210, dan is het verstandiger te kiezen voor de halfslag trap. Dit is namelijk van belang aangezien de spillen anders strak tegen elkaar aan komen.

 

Weet u niet precies welke afmetingen juist voor u zijn? Neem dan contact met ons op.

Hieronder vindt u onze twee kwart trappen:

halfslag trap met twee kwarten
Dubbelkwart trap met twee kwarten
Snelle Trappenwinkel
Logo