Industriële trappen

Industriële trappen hoeven niet altijd robuust te zijn, het kan ook heel strak of modern. Wat je wensen qua uitstraling ook zijn; bij Snelle Trappenwinkel heb je de mogelijkheid om je industriële trap naar wens te ontwerpen. Maar we hebben ook voldoende standaardopties om uit te kiezen. Maak kennis met ons assortiment en bestel!

Toont alle 2 resultaten

Ons assortiment industriële trappen

Zoals hierboven al kort benoemd, bestaat ons assortiment industriële trappen uit allerlei varianten. Standaard of maatwerk: alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat je trap past bij je interieur en je smaak. Als specialist op het gebied van houten trappen, maken we jouw trap met industriële uitstraling graag op maat. We leveren je trap altijd als bouwpakket, wat inhoudt dat we alle onderdelen op maat zagen en als compleet pakket bij je thuis bezorgen.

Het enige wat jij nog hoeft te doen is de trap plaatsen, monteren en eventueel afwerken met een laagje verf, beits, olie of andere trapbekleding.

Waaraan herken je een industriële trap?

Industriële trappen kenmerken zich door de robuuste materialen, zoals hout en metaal, in strakke vormen en basiskleuren zoals zwart-, wit- en grijstinten. Hoewel we bij Snelle Trappenwinkel trappen uitsluitend uit hout vervaardigen, betekent dit niet dat volledig houten trappen niet passen in een industrieel interieur. Integendeel. Een houten, industriële trap kan juist een verrassend en natuurlijk contrast creëren tussen de vaak wat neutrale kleuren.

Om je trap een industrieel tintje te geven, kun je bijvoorbeeld kiezen voor zwarte accenten in de treden en andere onderdelen. Kies voor zwarte antislip-strips bijvoorbeeld of zwarte leuninghouders. Zo ontstaat er toch de stoere look.

Voeg warmte toe aan je stoere interieur

Vroeger werd een trap met industriële uitstraling nog wel eens als sfeerloos bestempeld. Gelukkig zien mensen tegenwoordig dat het tegenovergestelde waar is. Hout zoals eiken heeft van nature een warme uitstraling. Het voegt sfeer toe, terwijl het toch modern en strak overkomt. Veel van onze trappen zijn maatwerk, wat betekent dat je je trap zelf kan vormgeven. Niet alleen qua maatvoering heb je totale vrijheid, ook qua uitstraling.

Keuze uit een open of dichte uitvoering

Wil je juist een ruimtelijk effect creëren, omdat je beperkte ruimte hebt in huis? Ga dan voor een open industriële trap in je woning. Bij open trappen zijn geen stootborden aanwezig. Die zijn er wel voor dichte trappen. Dichte trappen zijn daarentegen wel weer veiliger. Heb je kleine kinderen of huisdieren rondlopen? Wellicht is dan een industriële trap met stootborden een betere keuze.

Direct bestellen bij Snelle Trappenwinkel

Met een industriële trap van Snelle Trappenwinkel kun je alle kanten op. Met jouw persoonlijke ‘touch’ aan de trap, maak je zeker een statement. Ontwerp en bestel eenvoudig je trap via onze webshop.

Productietekening en offerte op maat

Indien je kiest voor maatwerk, sturen we je na het plaatsen van je bestelling per mail de productietekening toe, inclusief offerte. Ga je akkoord? Pas dan gaat je trap in productie. Gelukkig hoef je niet lang te wachten, want doorgaans zijn we in staat je trap met industriële stijl binnen 3 werkweken thuis te bezorgen. Begin alvast maar met voorbereidingen treffen!

Snelle Trappenwinkel
Logo