Losse houten traptreden

Bij Snelle Trappenwinkel vind je eenvoudig hoogwaardige losse houten traptreden. Onze hardhoutsoorten zijn niet alleen duurzaam en stijlvol, maar we kunnen ze ook leveren, zodat ze direct gebruikt kunnen worden. Van plan om je trap compleet te vernieuwen of een renovatie toe te passen met de traptreden? We maken de traptreden op professionele wijze op maat en kunnen de losse houten traptreden gewoon bij je thuis leveren.

Toont alle 6 resultaten

Beuken trap trede

Beuken trap trede

275,00
Out of Stock
Eiken trap trede

Eiken trap trede

375,00
Out of Stock
Essen trap trede

Essen trap trede

360,00
Out of Stock
Iroko trap trede

Iroko trap trede

380,00
Out of Stock
Mahonie trap trede

Mahonie trap trede

380,00
Out of Stock

Ons aanbod losse houten traptreden

In ons veelzijdige aanbod bieden we de keuze uit verschillende soorten. Regelmatig komt het voor dat wij losse houten traptreden leveren voor traprenovaties van bijvoorbeeld een oude stalen spil- of wenteltrap. Het maken van deze treden is een zeer precies werkje en vergt vaktechnische kennis.

Het opmeten en monteren hiervan is te doen door de gemiddelde doe-het-zelver. Bij Snelle Trappenwinkel bieden we graag advies met betrekking tot het opmeten en monteren van de treden. Tevens bieden we ook graag advies over de traptreden die passen bij de situatie.

Verschillende soorten houten traptreden bij Snelle Trappenwinkel

Bij Snelle Trappenwinkel bieden we keuze uit verschillende houtsoorten voor de aankoop van losse houten traptreden. Deze zijn prachtig te combineren bij een stalen trap en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Afhankelijk van de wensen maken we deze op professionele wijze op maat. We bieden keuze uit verschillende houtsoorten, namelijk eiken, beuken en grenen.

  • Eiken traptreden: Deze houtsoort staat bekend om de hardheid en duurzaamheid van het materiaal. Het is zeer goed bestand tegen slijtage en biedt een lange levensduur. Tevens heeft het een natuurlijke en warme uitstraling.
  • Beuken traptreden: Beukenhout is ook zeer hard en slijtvast. Het biedt een strakke en moderne uitstraling en is goed bestand tegen eventuele krassen of deuken.
  • Grenen traptreden: Grenen geeft een rustige, warme uitstraling aan de trap en past goed bij landelijke interieurs. Het is een betaalbare houtsoort en kan goed bewerkt worden.

Keuze uit verschillende afwerkingen

Het type afwerking dat je kiest voor de traptreden hout kan afhangen van verschillende wensen. Dit ligt aan de gewenste uitstraling, onderhoudsgemak en natuurlijk de persoonlijke voorkeur. Zo kunnen we de treden bijvoorbeeld zonder behandeling leveren, wat kan zorgen voor een meer natuurlijke uitstraling. Dit is wel veel gevoeliger voor slijtage en vlekken, waardoor regelmatig onderhoud nodig is. Wanneer je onbehandelde treden wilt aankopen, raden we aan om deze zelf thuis nog te behandelen.

Verder kan er worden gekozen voor een lakbehandeling. Na levering kan je dan direct aan de slag met de montage. Met deze behandeling wordt gezorgd voor een duurzame, glanzende afwerking en wordt het hout beschermd tegen gebruikerssporen. De laatste optie is om te kiezen voor een oliebehandeling. Dit beschermt het hout en kan de natuurlijke kleur versterken. Deze behandeling geeft een mattere uitstraling dan bij een lakbehandeling.

Advies nodig? Neem gerust contact met ons op

Hulp nodig bij het vinden van de juisten traptreden of gewoon een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Dit kan gewoon per mail of telefoon. Ons team bestaande uit trappenspecialisten helpen jou graag verder.

Snelle Trappenwinkel
Logo