Vuren Trap met halfslag

De huidige levertijd is op dit moment circa 2 werkweken na akkoord op de productietekening.

Heb je advies nodig bij het samenstellen van je trap? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: +31 06 833 66 820

E-mail: Info@snelletrappenwinkel.nl

Maatwerk? Vraag een offerte aan!

Vanaf 800,00

Wij bevestigen al onze bestellingen met een productie tekening. Deze wordt per mail naar u verzonden. Hierop kunt u de maatvoeringen en meebestelde opties nakijken. Pas zodra u akkoord geeft op de tekening starten wij het productie proces.

Halfslag trap

Onze trappen met halfslag worden voor u op maat gemaakt. Deze worden gemaakt van massief vurenhout, met of zonder stootborden. De trapbomen van de trap zijn 38 mm dik. De trap word als een bouwpakket afgeleverd, deze kunt u gemakkelijk monteren. De trappen dienen afgeschilderd en geplamuurd te worden in het werk. Eventuele noesten en beschadigingen zijn hierdoor niet meer te zien. Bij de trap zit ook een handleiding in begrepen.

Open of dichte trap

Bij ons hebt u de keuze uit een open of dichte trap. Een open trap houd in dat je de gaten tussen de traptreden open hebt. Wanneer u kiest voor een dichte trap hebt u de keuze uit:

 • Een MDF stootbord, uitsluitend geschikt voor dekkend schilderwerk.
 • Een Berken fineer stootbord, deze is geschikt voor het transparant aflakken of oliewerk.

Weltrede

De weltrede is de bovenste trede van de trap, ook wel de smalle trede genoemd. Deze zorgt voor de aansluiting met de verdiepingsvloer.

Trapleuning

Wij hebben 3 verschillende soorten trapleuningen, namelijk, Trapleuning rond, Trapleuning rechthoekig en Trapleuning sleutelgatprofiel. U kunt een keuze maken om de leuning met of zonder leuninghouders te bestellen.

 • Ronde trapleuning: Ronde trapleuning gemaakt van Vuren hout.
 • Rechthoekige trapleuning: Rechthoekige leuning met afgeronde hoeken, gemaakt van Vuren hout.
 • Sleutelgatprofiel trapleuning: Trapleuning in de vorm van een sleutel (Retro design), gemaakt van Vuren hout.

Hekwerk op de trap

Dit hekwerk is gemonteerd op een trapboom, ofwel het hekwerk wat zich op de trap zelf bevindt. Hierbij hebt u de keuze uit 2 verschillende spijlen:

 • Ronde spijlen 27 Ø wit gegrond
 • Rechthoekig 19 x 38 mm

Hekwerk op de bovenverdieping

Dit is het horizontale hekwerk, welke zich op de verdiepingsvloer bevind. Hierbij hebt u keuze uit 2 verschillende spijlen:

 • Ronde spijlen 27 Ø wit gegrond
 • Rechthoekig 19 x 38 mm

Antislip Strip

Antislip Strip zorgt ervoor dat u minder snel van de trede afglijdt. Tevens zorgt het ervoor dat uw trede minder slijt. Dit is te verkrijgen met en zonder inval. Bij inval ligt het antislip een paar centimeter van de boom af. Doorlopende antislip is zo breed als de trede. U kunt per trede ook kiezen uit één of twee rijen antislip. Twee rijen antislip is het beste om slijtage voor de treden te voorkomen.

U hebt keuze uit drie verschillende kleuren:

 • Zwarte antislip
 • Grijze antislip
 • Bruine antislip

Beschermstroken

Strook hardboard van 10 x 60 CM. Deze strook hardboard kunt u op uw trede leggen, of vast tapen. Dit om schade tijdens de bouw/bouwverkeer te voorkomen.

Grondverf

Deze verf kunnen wij voor u fabrieksmatig aanbrengen. De trap word dan door ons licht geschuurd en de grondverf word aangebracht. De grondverf is een witte verf. U dient de trap zelf af te lakken.

U bespaard hierdoor veel werk en tijd.

Daarnaast hebben we ook grijze grondverf. Deze kleur geeft een extra beleving aan de trap. Daarnaast bied deze grondverf bescherming. Voor grijs hekwerk moeten we een nacalculatie maken. Vraag ons aan voor de meerkosten.

Wat je misschien ook leuk vindt…

Vuren Trap met halfslag
Vuren Trap met halfslag

Vanaf 800,00

Snelle Trappenwinkel
Logo