Trap met dubbelkwart

De huidige levertijd is op dit moment circa 2 werkweken na akkoord op de productietekening.

Heb je advies nodig bij het samenstellen van je trap? Neem dan contact op met onze klantenservice:

Telefoon: +31 06 833 66 820

E-mail: Info@snelletrappenwinkel.nl

Maatwerk? Vraag een offerte aan!

Vanaf 900,00

Wij bevestigen al onze bestellingen met een productie tekening. Deze wordt per mail naar u verzonden. Hierop kunt u de maatvoeringen en meebestelde opties nakijken. Pas zodra u akkoord geeft op de tekening starten wij het productie proces.

Dubbelkwart trap

Een trap met dubbelkwart is gemaakt van massief vurenhout, dit samen zit in een compleet bouwpakket. De trapbomen van de trap met dubbelkwart zijn 38 mm en de treden zijn ook 38 mm dik. De trap wordt als bouwpakket afgeleverd, deze kunt u gemakkelijk monteren. De trappen dienen afgeschilderd en geplamuurd te worden in het werk. Eventuele noesten en beschadigingen zijn hierdoor niet meer te zien. Er zit bij deze trap ook een gemakkelijke handleiding inbegrepen.

De hoogte van deze trap is door u af te stemmen. Dit is gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenkant van de vloer waar de trap aan wordt gemonteerd. Meet uw maten altijd een 2e keer na, zo voorkomt u fouten.

Open of dichte trap met dubbelkwart

Wij hebben de keuze uit een open of dichte trap. Een open trap houd in dat je de gaten tussen de traptreden open hebt. Wanneer u voor een dichte trap kiest, krijgt u bij de levering een stootbordenset erbij geleverd, deze stootbordenset wordt geheel op maat bij u afgeleverd. Deze op stootbordenset kunt u dan gebruiken om de trap dicht te maken.

De stootborden worden op maat voor u gemaakt. We hebben keuze uit de volgende stootborden:

  • Een MDF stootbord voor dekkend schilderwerk.
  • Een Populieren stootbord geschikt voor lak, olie of in de grondverf(Tip!). Dit laat namelijk de houtstructuur enigszins zichtbaar.

Trapleuning

Wij hebben 3 verschillende soorten trapleuningen, namelijk, Trapleuning rond, Trapleuning rechthoekig en Trapleuning sleutelgatprofiel. Wanneer u deze bij de trap besteld, kunt u de benodigde leuninghouder bij bestellen.

Ronde trapleuning: Ronde trapleuning gemaakt van Vuren hout.

Rechthoekige trapleuning: Rechthoekige leuning met afgeronde hoeken, gemaakt van Vuren hout.

Hekwerk op de verdiepingsvloer

Een traphek word op de volgende verdieping neergezet, waar deze dient ter bescherming om niet naar beneden te vallen. Dit traphek is gemaakt van vuren hout en is eventueel te schilderen. Het traphek is per meter te bestellen (Max 15 meter) De traphekken worden geleverd in lengtes van 4 meter of korter.

Hekwerk op de trap

Aan de hekwerk op de trap kunt u u eventueel vasthouden tijdens het oplopen van de trap. Dit hekwerk op de trap ziet er ook nog eens chique uit, en is veiliger, omdat u er niet vanaf kan vallen.

Antislip Strip

Antislip strip om te voorkomen dat u uitglijd tijdens het oplopen van de trap. Zeer gemakkelijk op de trap te plakken. De antislip wordt ingefreesd in de treden, dit is tijdens het productie proces een kleine moeite, maar later is dit zeer moeilijk in te frezen. We bieden keuze uit de kleuren wit, grijs en zwarte antislip.

Grondverf

Voor onze trappen raden wij u aan de trap te laten gronden. De grondverf zorgt ervoor dat beschadigingen voorkomen worden en de trap gemakkelijk afgeschilderd kan worden.

Daarnaast hebben we ook grijze grondverf. Deze kleur geeft een extra beleving aan de trap. Daarnaast bied deze grondverf bescherming. Voor grijs hekwerk moeten we een nacalculatie maken. Vraag ons aan voor de meerkosten.

Wat je misschien ook leuk vindt…

Trap met dubbelkwart
Trap met dubbelkwart

Vanaf 900,00

Snelle Trappenwinkel
Logo