Ruimtebesparende wenteltrap Suono 120×65 CM

900,00

De Suono.

Bent u opzoek naar een ruimtebesparende wenteltrap die zo weinig ruimte in beslag neemt, dan is de Suono de trap voor jouw. De Suono kan worden gëinstalleerd in zeer kleine trapgaten. Daardoor is het de perfecte oplossing voor een renovatie of zolderverbouwing. De Suono is niet alleen heel praktisch maar heeft ook een moderne uitstraling. De beuken treden in combinatie met de stalen trapleuning creëren een fraaie look die in elke woonruimte toepasbaar is.

Flexibel ontwerp.

De Suono is leverbaar in 2 verschillende maten. Deze versie is geschikt voor trapgaten van 120×65 cm. De grotere versie is geschikt voor een opening van 140×75 cm. Het stalen gedeelte van de trap is voorzien van een hoogwaardige zwarte poedercoating. En de treden zijn gemaakt van hoogwaardig beukenhout.

Duurzaam gebruik.

Zoals al onze trappen die geproduceerd worden voldoet de Suono ook aan onze hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Het metalen frame en de beuken treden worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheidsgraad, dit zorgt ervoor dat u voor een lange periode veilig naar boven kunt lopen. De Suono is dus de oplossing voor het vervangen van uw uitschuifbare zoldertrap.

TredenBeuken Gelakt
Metaal kleurZwart gepoedercoat
Leuning/railing kleurZwart gepoedercoat
Aantal treden12
Max. Verdiepings hoogte3055 mm
Optrede235 mm
Diepte trede 96 - 154 mm
Dikte trede35 mm
Breedte trede508 mm
Uitval1200 mm
Trap breedte650 mm
Hoogte railing900 mm
Diameter railing/leuning22 mm
Snelle Trappenwinkel
Logo