Ruimtebesparende trap Twister

900,00

De Twister.

De Twister is een zeer ruimtebesparende trap. Hij kan ook worden gebruikt met extreem kleine trapgaten (plafondopeningen) en is daardoor een optimale trapoplossing, vooral voor zolderverbouwingen of renovatie projecten. De buitengewone stalen leuning zorgt voor een unieke look en ook voor veilig op- en afstappen.

Flexibel Ontwerp.

De ruimtebesparende trap Twister kan recht of lichtjes naar links of rechts gedraaid worden gemonteerd. De metalen onderdelen van het basisframe en de leuning zijn afgewerkt met zwarte poedercoating. De opvallende treden van de Twister zijn gemaakt van massief beukenhout, dat licht glinstert door de lakafwerking.

Duurzaam gebruik.

Ondanks zijn kleine formaat maakt de ruimtebesparende trap Twister het mogelijk om de trap veilig op en af te kunnen lopen. De beukenhouten treden zijn van Europese kwaliteit en de metalen onderdelen zijn ook extreem robuust en bestendig dankzij de hoogwaardige poedercoating. Dit betekent dat je heel lang van de trap kunt genieten en je je geen zorgen hoeft te maken over schade.

TredenBeuken Gelakt
Metaal kleurZwart gepoedercoat
Leuning/railing kleurZwart gepoedercoat
Aantal treden12
Max. Verdiepings hoogte2938 mm
Optrede172 mm - 226 mm
Diepte trede 210 mm (Loopgedeelte)
Dikte trede35 mm
Breedte trede60 mm
UitvalMax. 1460 mm
Trap breedte640 mm
Hoogte railing900 mm
Diameter railing/leuning22 mm
Draagvermogen150 kg per trede
Ruimtebesparende trap Twister
Ruimtebesparende trap Twister
Snelle Trappenwinkel
Logo