Balustrade

Onze balustrades zijn degelijk, maar ook een verrijking voor jouw interieur. De balustrade wordt tegenwoordig gebruikt als extra veiligheid op een overloop, vide of zolder. In ieder huis zijn er tegenwoordig wel een aantal te vinden. Heb je momenteel nog geen balustrade, of een die niet past bij jouw interieur? Zoek dan niet verder. Snelle Trappenwinkel biedt een compleet assortiment aan balustrades, welke snel leverbaar zijn!

Ons aanbod aan balustrades

Wij hebben een groot assortiment aan sterkte en duurzame balustrades, welke zorgen voor veiligheid en een fraaie uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar van hout tot metaal. Vaak wordt er voor hout gekozen wanneer er een warme uitstraling gewenst is. Mocht je de look van metaal na willen maken met hout, dan kun je ook kiezen voor een zwarte balustrade. Van al onze houtsoorten kunnen wij een balustrade maken, zoal een:

  • Grenen balustrade
  • Beuken balustrade
  • Mahonie balustrade
  • Eiken balustrade
  • Witte balustrade
  • Zwarte balustrade

Wat is een balustrade?

De balustrade is een hekwerk, welke voorkomt dat je van een hoger gelegen gedeelte af kunt vallen. Het zorgt er dan ook voor dat jij veilig lang je trapgat kunt lopen, zonder dat er een val gevaar is.

Materiaal van de balustrade

Wij hebben verschillende soorten balustrade gemaakt van verschillende materialen. Wat veel voorkomt zijn houten balustrades. Daarnaast zijn er combinaties hiervan, dus houten bovenregels met stalen spijlen. De meeste balustrades die wij verkopen zijn gemaakt van hout. Dit is gemakkelijk te bewerken en af te korten.

Advies nodig over jouw balustrade?

Ons specialisme is de trap, en alles daar rondom heen. Ben je dus op zoek naar een balustrade, maar heb je nog een vraag over de balustrade? Neem dan contact met ons op.

Onze contact gegevens:

Info@snelletrappenwinkel.nl
Tel: +31 06 833 66 820

Snelle Trappenwinkel
Logo
Shopping cart