Trap maken

Een trap in uw huis is een belangrijk onderdeel. De trap zorgt er namelijk voor dat u zich kunt verplaatsen van beneden naar boven en andersom. Dit zowel in een huis als in een bedrijf. Een geschikte trap zorgt voor geschiktere gebruiksdoeleinden van uw ruimte en gemak. Laat daarom een trap maken door gespecialiseerde trappenmakers!

Het is dan ook belangrijk voor het juiste model trap te kiezen. In bepaalde situaties is minder ruimte beschikbaar, hier kan het slim zijn om voor een kleiner en compacter model trap te kiezen.

 

Wij kunnen uw trap maken!

Een eigen trap maken is natuurlijk een heel karwei, en daarom zijn wij altijd beschikbaar om een trap voor u te maken. Snelle Trappenwinkel is de specialist in trappen en overige accessoires, wij nemen het complete proces voor u uit handen. Wij hebben een hoge kwaliteit vuren en grenen hout beschikbaar, ook hier hoeft u niet naar op zoek. Bovendien weten wij precies hoe het maken van een trap gaat door onze jarenlange ervaring in het produceren en maken van trappen. Het enige wat u hoeft te doen is de trap plaatsen en inmeten.

 

Allereerst stelt u uw trap samen op onze website, of vraagt u een maatwerk trap aan bij ons via het offerte formulier of de mail. Wij voegen uw trap samen in een orderbevestiging en deze ondertekend u. Hierna gaan wij uw trap gedetailleerd uittekenen en maken wij een 3D tekening. Wanneer u deze in wil zien graag even aan ons doorgeven. Zodra dit allemaal akkoord is gaan wij de trap maken voor u.

 

Wij hebben de keuze uit verschillende trappen die wij voor u kunnen maken, namelijk de steektrap, bovenkwart trap, onderkwart trap, halfslag trap en dubbelkwart trap. Deze trappen kunnen wij allemaal voor u produceren en maken. Voor afwijkende maatvoeringen of situaties kunt u ons altijd bereiken via mail en telefoon.

Trap maken

 

 

 

 

 

 

 

Snelle Trappenwinkel
Logo