Grenen Trap met dubbelkwart

Advies nodig? Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd bellen of mailen!

Tel: 085 – 047 07 90

Mail: info@snelletrappenwinkel.nl

Advies op locatie?

Keurmerk webwinkel

Categorie:

750,00

Uitverkocht

Trap met dubbelkwart

Een trap met dubbelkwart heeft 12 of 13 treden, en is gemaakt van massief grenenhout, dit samen zit in een compleet bouwpakket. De trapbomen van de trap met dubbelkwart zijn 38 mm en de treden zijn ook 38 mm dik. De trap wordt als bouwpakket afgeleverd, deze kunt u gemakkelijk monteren. Er zit bij deze trap ook een gemakkelijke handleiding inbegrepen.

De hoogte van de trap is door u zelf in te. Dit is gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenkant van de vloer waar de trap aan wordt gemonteerd. Onze zelfbouwtrappen zijn makkelijk iets in de korten, dus mocht u een keer over een centimeter heen hebben gekeken, dan kunt u er altijd een centimeter extra afzagen.

Open of dichte trap met dubbelkwart

Wij hebben de keuze uit een open of dichte trap. Een open trap houdt in dat je de gaten tussen de traptreden open hebt. Wanneer u voor een dichte trap kiest, krijgt u bij de levering een stootbordenset erbij geleverd, deze zijn gemakkelijk tijdens de installatie van de trap te gebruiken. Dit alles wordt op maat geleverd voor een mooi resultaat!

Trapleuning

Wij hebben 3 verschillende soorten trapleuningen, namelijk, Trapleuning rond, Trapleuning rechthoekig en Trapleuning sleutelgatprofiel. Wanneer u deze bij de trap besteld, krijgt u er het aantal benodigde leuninghouders bij.

Ronde trapleuning: Ronde trapleuning gemaakt van grenen hout.

Rechthoekige trapleuning: Rechthoekige leuning met afgeronde hoeken, gemaakt van grenen hout.

Sleutelgatprofiel trapleuning: Trapleuning in de vorm van een sleutel (Retro design), gemaakt van grenen hout.

Traphek

Een traphek is word op de volgende verdieping neergezet, waar deze dient ter bescherming om niet naar beneden te vallen. Dit traphek is gemaakt van grenen hout en is eventueel te schilderen. Het traphek is per meter te bestellen (Max 15 meter) De traphekken worden geleverd in lengtes van 4 meter of korter.

Hekwerk op de trap

Aan het hekwerk op de trap kunt u u eventueel vasthouden tijdens het oplopen van de trap. Dit hekwerk op de trap ziet er ook nog eens chique uit, en is veiliger, omdat u er niet vanaf kan vallen.

Antislip Strip

Antislip strip om te voorkomen dat u uitglijd tijdens het oplopen van de trap. Zeer gemakkelijk op de trap te plakken. Onze antislip strip heeft aan de onderkant een plaklaag waardoor hij makkelijk op de trap te plakken is.

Grondverf

Voor onze trappen raden wij u altijd aan de trap te gronden. Dit voorkomt beschadigingen en zorgt ervoor dat de trap gemakkelijk afgeschilderd kan worden.

Wat je misschien ook leuk vindt…

- 11%
Vuren steektrap
Vuren Steektrap

Vuren Steektrap

Vanaf 600,00
- 13%
Vuren Trap met onderkwart
Vuren Trap met onderkwart

Vuren Trap met onderkwart

Vanaf 690,00
Snelle Trappenwinkel
Logo